Očarala nas je ljetnim lookom, natikače i suknja su pun pogodak

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 20.06.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Zelena postaje jedan od najvećih modnih krikova na uzavreloj zagrebačkoj špici, a ova besprijekorno dotjerana ljepotica pokazala nam je kako nositi komade u ovoj boji, i to u kombinaciji s hit natikačama

Subota iza nas bila je formalno finalna proljetna, ali u stvarnosti je na pravi način, i u pravom trenutku, širom otvorila vrata modnog ljeta koje je danas i kalendarski startalo. Vidjeli smo niz novih dobrih kombinacija i inspirativnih ideja za drugi, topliji dio sezone.

Već se izdvajaju neki novi potencijalni veliki trendovi, a jedan od njih definitivno je zelena boja, i to u svim svojim nijansama. Potvrđuje to i jedan od najatraktivnijih lookova tjedna koji je dobro prošao i na našem Instagram kanalu.

Ova besprijekorno dotjerana zagrebačka ljepotica odlučila se za komplet od dva lepršava, lagana, efektna i nadasve ženstvena komada u tamnijoj varijaciji zelene, košulja s vezanjem u struku i suknja s prorezom pokazali su se kao savršen odabir. I sve to u kombinaciji s hit natikačama, jednom pravom ljetnom torbicom i vrlo zanimljivim sunčanim naočalama.


Ukratko - savršeno! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano