Očarala nas je blejzerom, ali i ostatak kombinacije je izvrstan

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 11.10.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Denim i bijele tenisice istinski su modni klasici prvog dijela jeseni, a ova ih je zagrebačka fashionistica kombinirala s fenomenalnim blejzerom u narančastom izdanju

I dok mi - ako je vjerovati meteorolozima - uživamo u finalnom toplom i suncem okupanom tjednu, sa zagrebačke nam špice stiže dobra inspiracija za nastavak sezone. Uskoro ćemo zaboraviti na ljetne krpice, pred nama je vrijeme sakoa i kaputa, gležnjača i čizama.

Vidjeli smo protekle subote niz atraktivnih komada usklađenih s estetskim smjernicama jeseni, a ova modno osviještena Zagrepčanka pokazala nam je kako na pravi način posložiti prave modne klasike s trendovskim komadima.

Denim je i ove sezone prva i posljednja riječ u svijetu mode, a ona se odlučila za vrlo zanimljiv traper kombinezon koji je kombinirala s još jednim klasikom - nepogrešivim bijelim tenisicama, ali cijela priča ne bi bila to što jeste bez fenomenalnog sakoa! Blejzer u narančastom izdanju pravo je osvježenje i savršeno se 'naslonio' na prethodno spomenute klasike.


Sviđa li se i vama ovo jesensko modno izdanje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano