Očarala je u Zarinim čizmama i hlačicama koje su hit jeseni

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Elegantne bijele čizme iznad koljena s potpisom Zare našle su se u kombinaciji s jednim velikim ovojesenskim hitom - kratkim kožnim hlačama s efektom kože

Zanimljiv je ovo modni uvod u jesensku sezonu, vjerujemo da ćete se i vi složiti. Teško je izdvojiti samo dva-tri dominantna trenda, različiti stilovi i komadi se isprepliću, IN je skoro cijela paleta boja, a vladavina svijetlih tonova u listopadu došla je kao najugodnije iznenađenje. I da - kratke hlače nisu otišle s ljetom, dapače, u određenim su se izdanjima prometnule u krug najvećih jesenskih hitova.
Tu mislimo na kratke kožne hlače s efektom kože koje Zagrepčanke ove sezone obožavaju kombinirati s finim kaputima i upečatljivim čizmama. A jedan izvrstan primjer stiže nam s prošlosubotnje špice.
Bepsrijekorno dotjerana, ova je zagrebačka ljepotica kožne je hlačice visokog struka u jednoj pravoj jesenskoj nijansi uskladila s bijelim topom i laganim kaputom, a cijelu je priču 'podigla' fenomenalnim, iznimno elegantnim bijelim čizmama iznad koljena koje stižu iz Zare, ali ne iz aktualne ponude nego iz jedne od prošlosezonskih kolekcija. Sve u svemu, u kombinaciji s pomno biranim detaljima, kompatibilnom torbicom i sunčanim naočalama - styling za visoku ocjenu!


Sviđaju li se i vama ova kombinacija visokih čizama i kratkih hlača?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano