Objavljen prvi solo album Coca Mosquita

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.03.2021.

0

Coco Mosquito / foto: Ivan Buvinić

Coco Mosquito / foto: Ivan Buvinić

Danas je objavljen album prvijenac 'l'after life by coco mosquito' autora, aranažera, producenta i gitariste Gordana Muratovića

Prvi solo album Coca Mosquita nudi nešto sasvim različito, zanimljivo i neočekivano. Od omotnice – čiju je fotografiju pataka sam snimio - do egzekucije i prezentacije albuma jasno je da je Coco Mosquito u prvi plan stavio glazbu, nastojeći izbjeći sve predvidljive manire showbizz promocije. Drugim riječima, ovo je “čista glazba” za istinske poklonike pa će pronaći put do njih i mimo uobičajene PR strategije koja se postavlja pred uspješne formacije poput Jinxa.
Nakon puštanja u javnost teasera za numeru No.1 i prvog singla/video uratka za No.3 od danas je i službeno objavljen album prvijenac odnosno instrumentalni projekt Gordana Muratovića naziva "l'after life by coco mosquito". Njegov prvi autorski, instrumentalni dugosvirajući uradak dostupan je u LP/CD/digital oblicima te na svim streaming platformama.
U svojoj srži glazbeno ovaj uradak možemo svrstati pod crossover žanr između saksofonskog jazz kvarteta i synth-wavea.

Album je miksao Nick Powell u prosincu 2019. i siječnju 2020. u svom studiju u Deptfordu (London). Mastering je odradio Elliot James, u Suffering Studios (Laurel Canyon, CA). Grafička priprema omota: Nenad Radojčić.

VIŠE O TEMAMACoco MosquitoPDV RecordsGordan Muratović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se