O hlačama ove ljepotice se priča, a torbu potpisuje Tosca Blu

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 11.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Smeđa i crna itekako mogu zajedno, to nam pokazuje i dokazuje ova zanimljiva prošlotjedna kombinacija sa zagrebačkog Cvjetnog trga

Zahvaljujući subotnjoj špici, nije nam dosadno ni u najdosadnijem dijelu godine. Hladna veljača zamijenila je beskrajno dugi siječanj, život kao da je u laganom stand-by modu, svuda - ali ne i na najvećoj hrvatskoj street style pozornici. Prvi dio veljače donio nam je mnoštvo novih dobrih lookova, a ovaj pred vama u krugu je onih koji kradu pažnju. I na ulici i na Instagramu.

Riječ je o jednom malo drugačijem izdanju. Bez vrištećih komada, ali vrlo smislenom i efektnom. Pa i originalnom. Kombinacija je to koja nam pokazuje i dokazuje da crna i smeđa itekako mogu zajedno.

Maštovit crni kaput ova je zagrebačka ljepotica kombinirala sa smeđim hlačama trapez nogavica koje definitivno izazivaju reakciju, te s ravnim čizmama u kombinaciji crne i smeđe boje. U sličnom je stilu i prekrasna torba koju potpisuje dobro nam znana modna kuća Tosca Blu. 'Točka na i' cijeloj priči - također vrlo zanimljive sunčane naočale.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sviđa li se i vama ovo izdanje, i koji dio stylinga vam je najbolji: hlače, torba, ili nešto treće?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeTosca Blutorbehlače
Povezano