Nude Noir: Londonska erotika i dekadencija stižu u Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.01.2013.

0

Nude Noir: Neven Ciganović

Nude Noir: Neven Ciganović

Ekskluzivni londonski event Nude Noir najavljuje dolazak u Hrvatsku

Erotika, mistika i zanimljivi razgovori odlika su ovog posebnog događaja koji oduševljava Europu posljednjih mjeseci. Nude Noir je ekskluzivan događaj inspiriran radom vječno senzualnog svjetski poznatog fotografa Helmuta Newtona te knjigom 50 nijansi sive koji privlači sofisticiranu internacionalnu Londonsku klijentelu u potrazi za novim načinom zabave.

Velika mi je želja do ljeta ovaj događaj predstaviti i u mojoj domovini Hrvatskoj

Održava se jednom mjesečno u dekadentnom luksuznom hotelu u srcu Kensingtona, koji svojim izgledom doprinosi cijelokupnoj atmosferi večeri. Posjetitelji ovog događaja moraju ili biti direktno pozvani od organizatora ili moraju aplicirati za dolazak te imati osobu koja ih preporučuje. Mistična druženja nakon Londona oduševila su Pariz, Zurich i New York, a autorica Nude Noira, Hrvatica Sanja Britt Jusić, najavljuje dolazak događaja i u Hrvatsku u 2013. godini.

"Nude Noir novi je koncept zabave koji gotima nudi jedno ekskluzivno višeosjetilno iskustvo. Naši su događaji u Londonu uvijek mjesecima unaprijed rasprodani. Velika mi je želja do ljeta ovaj događaj predstaviti i u mojoj domovini Hrvatskoj!" – izjavila je londonska PR-ica Sanja Britt Jusić.
 
Događaj o kojem britanski mediji pišu u superlativima ovog tjedna nije propustio ni modni znalac Neven Ciganović koji je uživao u pažnji brojnih dama.

Više informacija o Nude Noir može se pronaći na web adresi www.nudenoir.co.uk.


VIŠE O TEMAMANude NoirHelmut NewtonNeven CiganovićSanja Britt Jusić
Povezano