Novo u HR: Uz MakeUp Eraser skidanje šminke više neće biti isto

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.03.2019.

2

MakeUp Eraser

MakeUp Eraser

Na naše tržište stigao je MakeUp Eraser – inovativni proizvod koji samo s običnom vodom skida sve vrste šminke

Skidanje šminke dobilo je jednu potpuno novu dimenziju jer je u Hrvatsku stigao MakeUp Eraser. Inovativni beauty proizvod na jednostavan i iznimno lagan način skida sve vrste šminke. Samo uz pomoć obične vode briše svu, pa čak i vodootpornu šminku, a može ga se koristiti i do 1000 upotreba. Izvrsna je to vijest za pripadnice ženskog spola koje se svakodnevno muče sa skidanjem šminke. Zvuči nevjerovatno, ali savršeno briše šminku i oduševljava jednostavnošću korištenja. MakeUp Eraser uvodi nas u novu eru skidanja šminke, potpuno mijenja i pojednostavljuje dnevnu rutinu skidanja šminke.
Dogodi vam se da ste ostali bez vatica, a zaboravili ste ih kupiti? Potrošili ste baš sav tonik ili nemate maramice za skidati šminku, a kasno je navečer? Takvi problemi od sada su dio prošlosti jer je na naše tržište stigao MakeUp Eraser, prvi proizvod za  višekratno čišćenje svih vrsta šminke. Dovoljno je namočiti u mlaku vodu i s nekoliko nježnih kružnih poteza doslovno obrisati svu šminku s lica. Kako je to moguće? MakeUp Eraser je posebno patentirana antibakterijska tkanina koja ne sadrži nikakva kemijska sredstva, posebnost je u milijunima  vlakana koja stoje uspravno (za razliku od većine drugih tkanina na kojima su vlakna u petlji), što svakom vlaknu omogućuje uklanjanje  sve vrste prljavština, ulja, šminke i još mnogo toga iz svake pojedinačne pore kože. Djeluje kao magnet za nečistoće na koži.     
MakeUp Eraser

MakeUp Eraser

Uz MakeUp Eraser napokon možete zaboraviti na crvenilo, iritacije ili alergijske reakcije kože ili očiju na preparate za čišćenje šminke jer koristite samo običnu vodu, pa ga dermatolozi posebno preporučuju osobama s osjetljivom kožom. Samo s jednim proizvodom riješili ste skidanje šminke na duže vrijeme, a savršeno je praktičan i za putovanja – umjesto vatica i boćica, sad spakirate samo MakeUp Eraser.

Ova fenomenalna tkanina periva je i u perilici rublja i to sa svim ostalim rubljem. S obzirom da se može koristiti i do 1000 puta, MakeUp Eraser se u prosjeku koristi 2 do 4 godine,  što je ogromna ušteda kupcima u usporedbi s jednokratnim potrošnim preparatima, ali i značajan ekološki faktor. MakeUp Eraser-om možete obrisati baš svu šminku pa čak i vodootpornu, kamuflažnu i kazališnu šminku, a ono što će žene zasigurno najviše oduševiti je da s par jednostavnih poteza skida svu maskaru s očiju. Ovaj svjetski fenomen oduševljava pripadnice ženskog spola diljem svijeta, a vjerujemo da će tako biti i kod nas.

Uz MakeUp Eraser više ne trebate kupovati razne preparate za čišćenje šminke, jednokratne maramice i slično. Da li ste se znali da je potrebno 100 godina za razgradnju jednokratnih maramica za brisanje šminke na našim odlagalištima? Procjenjuje se da se dnevno koristi 1,3 milijuna maramica za šminkanje - dovoljno za popunjavanje 500 autobusa. Makeup Eraser je do sada spasio odlagališta preko milijardu maramica za šminkanje, a i dalje brojimo.

Lansiran je 2013. godine na tržište SAD-a, ubrzo se proširio svijetom i Europom, a od sada je dostupan i u Hrvatskoj. Cijena proizvoda iznosi 160 kuna.

VIŠE O TEMAMAskidanje šminkeuklanjanje makeupa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se