Pogledajte i poslušajte novi ljetni hit Jelene Rozge!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 20.07.2018.

20

Jelena Rozga | Foto: Petar Vilovic

Jelena Rozga | Foto: Petar Vilovic

'Uzmem koliko mi daš' novi je ljetni hit Jelene Rozge u kojem je napokon otkrila što je to njezina slaba strana

Ususret vrućim ljetnim danima Jelena Rozga je otpjevala neodoljivu zaraznu pjesmu prepunu pozitivnog životnog veselja koja već prema prvim reakcijama naslućuje kako dugo neće silaziti s radijskih top ljestvica.
Za pjesmu je snimljen i videospot u kojem se u društvu Jelene pojavljuje prezgodni mladi glumac Filip Palčić. Spot je sniman na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti te otkriti sve, pa čak i slabe strane.
Jelena Rozga i Filip Palčić u novom spotu

Jelena Rozga i Filip Palčić u novom spotu

- Željela sam otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put - samo ljubav! Snimanje videospota će mi ostati još dugo u sjećanju jer nas je Istra dočekala burno  - jedan tren je sjalo sunce, drugi lijevala kiša, te je bilo prilično zahtjevno, no u isto vrijeme i jako zabavno snimati cijeli dan po takvom promjenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje - ističe Jelena o novom projektu.

Jelena se u spotu pojavljuje s novom frizurom, dugom kosom, za što je zaslužan Salon Franić. Pjesmu potpisuje glazbeni dvojac Vjekoslava i Tonči Huljić, a spot je režirao Dario Radusin.

Pogledajte i poslušajte:


VIŠE O TEMAMAJelena RozgaFilip PalčićUzmem koliko mi daš
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se