Novo izdanje HUSH HUSH marketa ponovno u MSU

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.11.2022.

0

Issa Arts

Issa Arts

Ugodna atmosfera, susreti dragih ljudi, puno smijeha i hrpa razloga da nabavite originalni poklon napravljen rukama domaćih kreativaca čekaju vas 10. i 11. prosinca u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti

Poznati izložbeno-prodajni sajam HUSH HUSH market ovog prosinca slavi svoje jubilarno deseto izdanje i tom se prilikom vraća na već uhodanu lokaciju. U atriju Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb, tijekom 10. i 11. prosinca 2022., od 11 do 19 h, predstavit će čak 44 originalna brenda. Također, događanje će podsjetiti na važnost podrške lokalnoj ekonomiji, malim brendovima i njihovim limitiranim serijama proizvoda.

Boolab

Boolab

Nastao iz potrebe kreativaca, dizajnera i umjetnika za prezentacijom široj publici, HUSH HUSH market se u posljednjih nekoliko godina dokazao kao uspješna platforma za promociju hrvatske kreativne scene. Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi domaćih brendova i ugodnoj atmosferi koja cirkulira među posjetiteljima i izlagačima, postao je i omiljena destinacija za nabavku najkreativnijih božićnih poklona. Odjeća, torbe, umjetnički nakit, ukrasni predmeti za dom od keramike i drveta, ilustracije, prirodna kozmetika te igračke za najmlađe s potpisom zanimljivih autora dio su ponude i nadolazećeg HUSH HUSH marketa. Novost ovogodišnjeg izdanja je čak 20 novih izlagača te gosti iz Srbije i Slovenije zbog čega organizatorice najavljuju najuzbudljiviji 'HUSH' dosad.

Velika posjećenost publike i izniman interes autora za izlaganjem potvrda su njihove sinergije i dokaz da je ovakav direktan tip kupovine i druženje s dizajnerima omiljen među publikom, ali i izlagačima. Veselimo se novom božićnom izdanju u sklopu kojeg će se predstaviti i dvadesetak novih imena koja prvi put sudjeluju na našem sajmu. Neka od njih nisu česti gosti ovakvih događanja pa vjerujemo kako publika neće propustiti priliku da ih posjeti, poručile su ovim povodom organizatorice i vlasnice brendova LP design i Zizou nakit, Petra Lasić i Zdravka Radić.

Tko izlaže na HUSH HUSH marketu #10?

Bug In My Home

Bug In My Home

Issa Arts, Boolab, LP design, Zizou, The All Studio, Skin Machine, Morana Krklec, Sitolab, Doti&Dali Ceramics, Levin Coco, Drop Co., 47, La Borša, Miart, Marmelo, DI Dizajn, Na Otoku, Vitrum in Fabula, ovonijenakit / notAjewelry, Maam Concrete, Tanja dela Nešto, eloo, Karaka Design, shesna, Something Else, Kornet, Sestrè, Štambuk dizajn, Frajerica Handcrafted Jewelery, MyMy Concept, WOOD U, Bug In My Home, Svetlana Vukov dizajn (SRB), ANTS (SRB), Lara Bernot (SLO).

Zizou

Zizou

HUSH HUSH market je mjesto povezivanja kupaca s umjetnicima, mjesto razmjene ideja i iskustava te inspiracije za pokretanje novih suradnji među izlagačima. Pokreću ga 2017. godine Petra Lasić i Zdravka Radić, i same dizajnerice i vlasnice brendova LP design i Zizou. Market se dosad održavao dvaput godišnje.


VIŠE O TEMAMAHush Hush marketMuzej suvremene umjetnostiIssa ArtsBug In My HomeZizouBoolab
Povezano