DJ zvijezda Tony Guerra premijerno u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2022.

0

Tony Guerra

Tony Guerra

O našoj zemlji čuo je samo riječi hvale, stoga nestrpljivo iščekuje uvesti nas u najuzbudljiviju jesensku party čaroliju u srcu Zagreba

Velika latinoamerička DJ zvijezda Tony Guerra, za čije se nastupe traži ulaznica više, po prvi put stiže u Hrvatsku! Glazbenik iz Venezuele predvodnik je prvog jesenskog BSH partija koji nas u subotu, 24. rujna od 20 sati očekuje u Open air garaži Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu. Svojim uzbudljivim ritmovima južnoameričkog kontinenta, Guerra je za brojne plesne podije prikovao milijune obožavatelja, a sada se posebno veseli po prvi put upoznati hrvatsku publiku. O našoj zemlji čuo je samo riječi hvale, stoga nestrpljivo iščekuje uvesti nas u najuzbudljiviju jesensku party čaroliju u srcu Zagreba.

Tony Guerra rođen je u Caracasu u Venezueli. Još od djetinjstva ljubav prema glazbi usadili su mu otac i brat. Prve profesionalane glazbene korake napravio je 2006. godine, a nije trebalo dugo da ova industrija prepozna njegov veliki talent. Guerrini hitovi kao što su Botswana, So Crazy,, Chicanna Play The Rules i brojni drugi ubrzo su raspametili publiku, a njegov rad prepoznat je u rodnoj Latinskoj Americi, Sjedinjenim Državama, ali i Europi. S karijerom dužom od desetljeća redoviti je gost na glazbenim festivalima kao što su jedan od najvažnijih američkih festivala elektronske glazbe Resistance, Partai, Love Festival na Arubi i legendarnim noćnim klubovima poput Heart i Wynwood Factory u Miamiju, Bahrein u Buenos Airesu, Lost Beach u Ekvadoru, Club Room u Čilu i Salon Amador u Kolumbiji.

Na prvom BSH partiju koji najavljuje dolazak jeseni posjetitelje će rasplesati i najpopularniji domaći DJ-i. Uz vrhunsku glazbu, pažnju će bez sumnje privući i pomno odabrana produkcija koja će upotpuniti poseban doživljaj jesenske party avanture. Pridružite se početku BSH zagrebačke jeseni i budite dio stvaranja novog, nezaboravnog glazbenog putovanja!

Ulaznice za sva BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.


VIŠE O TEMAMARNB ConfusionMuzej suvremene umjetnostikoncerti u ZagrebuTony GuerraBSH Events
Povezano