Novi šoping centar Max City svoja vrata otvara 8. studenog

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.11.2018.

1

Max City Pula

Max City Pula

Uz svečani program koji će početi u 10.30 sati pred glavnim ulazom u Max City, obilježit će se početak rada najvećeg trgovačkog centra u Istri i na širem području

Svečanim otvorenjem u četvrtak, 8. studenog 2018. godine u Puli, vrata otvara najveći trgovački centar u Istri - Max City. Posjetitelji će osim u shoppingu moći uživati i u zabavi, ali i opustiti se i to sve na istom mjestu. S više od 60 trgovina i ugostiteljskih objekata te dodatnih sadržaja u ponudi, kupnja doista postaje zabava i užitak.

Shopping centar ima natkriveni parking na dvije etaže s više od 800 parkirnih mjesta, a dostupan je i besplatan internet. Uz brojne ugostiteljske objekte, koji će nuditi kako istarske tako i inozemne menije, predah između kupnje bit će pravi gastronomski užitak. Za potpunu zabavu pobrinut će se CineStar, kino s pet zvjezdica i čak tri kino dvorane, dok za najmlađe je tu Twister Fun Park. U trgovačkom centru Max City posao će pronaći čak 500 ljudi.

U Max Cityju bit će dostupni H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay...

U Max Cityju bit će dostupni H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay...

Brojni su brendovi i trgovine koji su po prvi put u Istri te ćete od 8. studenog moći kupovati u trgovinama kao što su H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay te brojne druge koje vam donose više od 100 različitih brendova kojima doista nećete moći odoljeti. Max City nudi sve za vaše svakodnevne, ali i izvanredne kupovine za posebne prigode. Lokacija u neposrednoj blizini pulskog šetališta Valkane i Lungomarea, nudi jedinstveni doživljaj ispijanja kave i uživanja u prekrasnoj prirodi, a u ljetnim mjesecima možda i iznenadno kupanje u moru.

Za realizaciju projekta posebna zahvala ide partnerima projekta, glavnom izvođaču radova, tvrtki Kamgrad iz Zagreba koje je radila po projektu renomiranog međunarodnog projektantskog ureda ATP architects and engineers. Projekt potpisuje glavni projektant- Dario Travaš, partner u ATP architects and engineers.

Max City Pula

Max City Pula

S obzirom na to da će otvorenje najvećeg trgovačkog centra u Istri zasigurno privući velik broj posjetitelja, podsjećamo da je prilaz centru s osobnim vozilima moguć iz nekoliko smjerova. Glavni ulaz za sva vozila je na novoizgrađenom rotoru na raskrižju ulice Veruda i Stoja, a prilaz je moguć i iz Ulice Fižela. Promet će regulirati profesionalni redari kako bi bio što protočniji.

Građani do trgovačkog centra mogu stići i autobusima javnog gradskog prijevoza. Zahvaljujući Gradu Puli koji je u okruženju izgradio svu potrebnu infrastrukturu, izvedena su i četiri nova autobusna ugibališta i to po dva u Ulici Stoja i dva u Ulici Veruda.


VIŠE O TEMAMAMax City PulaDario TravašCCCPull&BearReservedSport VisionElipsoMojitoSinsay
Povezano