Novi Philipsovi 'pametni' televizori

Piše: CroModa.com, Zagreb
Objavljeno 10.09.2011.

0

Philipsovi pametni televizori povezuju se s vašim omiljenim gadgetima i predstavljaju jedan od najnaprednijih multimedijskih portala  

Philips Smart TV

Philips Smart TV

Philipsovi pametni televizori povezuju se s vašim omiljenim gadgetima i predstavljaju jedan od najnaprednijih multimedijskih portala

Kao jedan od glavnih igrača, u sve neizvjesnijoj utakmici multimedijskog povezivanja televizora s internetskim sadržajima i gadgetima nove generacije, Philips se nametnuo s još jednom inovacijom integriranog, povezanog i jednostavnog sustava –Smart TV. Dokazujući da televizor može predstavljati više od jednosmjernog kanala za TV zabavu, jedan od najobuhvatnijih Smart TV paketa povezuje vas s NET TV-om i protokolom za komunikaciju s pametnim telefonima i tabletnim uređajima.  

Utemeljen na četiri uzdanice naziva SimplyShare, Control, NET TV i Program, Smart TV dostupan je na ovogodišnjim Philipsovim televizorima 6000, 7000, 8000, 9000, Cinema 21:9 Platinum i Gold series te povezanim televizorima iz 2009. i 2010. godine. Zahvaljujući jednostavnom pristupu bogatoj ponudi online aplikacija, ova nova multimedijska platforma povezuje vas s uslugama Catch-up TV i video na zahtjev (Video on Demand) i time čini dostupnim posuđivanje filmova i gledanje propuštenih televizijskih sadržaja kao i snimanje televizijskih programa bez dodatnih velikih uređaja. Osim što možete neograničeno uživati u beskrajnim filmskim večerima Smart TV također omogućava povezivanje s obitelji i prijateljima putem Facebooka i Twittera te vam pruža mogućnost kontroliranja sadržaja putem Philipsove aplikacije MyRemote koja će vas nesumnjivo učiniti vladarom vašeg dnevnog boravka.  

Da su prioritet poslovanja želje korisnika Philips je potvrdio s početnom stranicom Smart TV-a gdje se uključuju personalizirani izvori sadržaja poput omiljenih aplikacija, lokalne vremenske prognoze, mogućnosti pretraživanja i preporuke paralelno uz odabrani program pomoću opcije slika u slici. Tako se u gornjem desnom kutu mogu naći personalizirane preporuke za naslove filmova ili Catch-up TV prema individualnom profilu i korištenju, najnovijim aplikacijama i emitiranim informacijama. 

Net TV: Acetrax, Youtube Leanback, Video on Demand u 3D, Smart TV plaćanje i još mnogo toga 

Svježe najave iz online svijeta Philips je obznanio s još aplikacija poput YouTube Leanback i Acetrax Video on Demand koje se mogu očekivati od listopada ove godine zajedno s Videociety (VoD) koji pruža i 3D sadržaje. Mnoge aplikacije također su pridodane VoD-u poput Maxdome, Saraiva, Wuaki.tv, Terra VoD, Netmovies i Chilli.  

Dodatna pogodnost je sigurno i jednostavno TV plaćanje koje se očekuje također od listopada ove godine. Takav način plaćanja omogućuje se putem kreditne kartice ili preko lokalnog bankovnog računa. Nakon brzog i jednostavnog podešavanja plaćanje se vrši pomoću online Smart TV wallet i personaliziranog PIN koda ili direktno preko kreditne kartice. Uz zadovoljstvo brzog plaćanja željenih sadržaja ova funkcija također omogućuje aktivno praćenje Smart TV uplata s vašeg računa preko TV-a ili osobnog računala.  

Zahvaljujući EPG-u (Electronic program guide) Smart TV je značajan i po intuitivnom pregledu svih programskih opcija koji olakšava izbor zabavnih TV sadržaja, dok USB snimanje prilagođava prijenos gledateljima pružajući mogućnost pauziranja TV prijenosa uživo. Uz sve navedene napredne karakteristike Philipsov Smart TV paket predodređen je pretvoriti vaš dom u centar zabave, informacija i društvenih mreža, a ulogu glavnog režisera namijeniti upravo vama. 


VIŠE O TEMAMAPhilipstelevizoriSmart TVmultimedija
Povezano