Što Natalie Portman misli o jednoj važnoj ženskoj temi

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 08.08.2019.

0

Foto: Harper's Bazaar

Foto: Harper's Bazaar

Slavna američka glumica izraelskog porijekla krasi rujansku naslovnicu prestižnog magazina Harper's Bazaar, i to britanskog izdanja

Britansko izdanje jednog od najpoznatijih modnih časopisa, Harper's Bazaar, krasi jedna od omiljenih američkih glumica, Natalie Portman. Na njoj je slavna Natalie pozirala s klasičnim crvenim ružem i slatkom košuljicom sugerirajući nam tako da je jednostavnost ipak nenadmašna.
U razgovoru za slavni magazin glumica je pričala o tome kako se žene uglavnom procjenjuje prema izgledu te kako zbog toga kako imaju pravo biti ljute i pravilno to izraziti.
Natalie je ove godine proslavila 38. rođendan, a poznata je po isticanju važnosti obrazovanja, tako da se i sama može pohvaliti diplomom prestižnog Harvarda.

Styling potpisuje Leith Clark koji se odlučio za komade iz Diora. Za šminku je zaslužan Peter Philips, kosu Mara Roszak, a manikuru Jenna Hipp.

VIŠE O TEMAMANatalie PortmanLeith ClarkPeter PhilipsMara RoszakJenna Hipp
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se