Novi Ful Kul Buvljak na platou Boogaloo Cluba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.10.2022.

0

Foto: Ful Kul Buvljak

Foto: Ful Kul Buvljak

Novi Ful Kul Buvljak održat će se u subotu 15 listopada ove godine na platou popularnog zagrebačkog Boogaloo Cluba

Ful Kul Buvljak, jeda nod najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a ful kul ekipa okuplja se na terasi kluba Boogalooi te uživa u druženju, piću i glazbi. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa na ulazu u sam klub.

Ful Kul Buvljak održava se jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, rock hitova...

Odaziv izlagača također je do sada bio iznad očekivanja, tako da će ovoga puta biti otvorena još dva manja platoa, bočni plato, lijevo od ulaza po stepenicama koji gleda na samu Ulicu Ivana Lučića, kao i na sam doljni plato na samom ulazu! Također je i sama kvaliteta ponude na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu. Sama lokacija je također vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati, kao i sama public,  tako da vam je uz dobar shoping zagarantirano i zanimljivo druženje i dobra zabava.

Ful kul buvljak koncipiran je na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati, pozvani su da se pridruže u subotu 15.10.2022. na Ful Kul Buvljaku.

Pored klasičnog buvljaka, na Ful Kul Buvljaku je i poseban prostor namijenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo,... u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Što se parkiranja tiće, nije dozvoljeno parkiranje na nogostupu ispred Pučkog sveučilišta tj. Boogaloo Cluba, no postoje gradska parking mjesta u Ulici Ivana Lučića, velik parking ispred Elektrotehničkog fakulteta preko raskršća, a također postoji “divlji parking” na kraju Čazmanske ulice sa desne strane dijagonalno preko puta kluba Route 66.


VIŠE O TEMAMAsecond hand odjećaklub Boogaloobuvljaci u ZagrebuFul Kul Buvljak
Povezano