Novi datum: Otvorenje Designer Outleta Croatia ipak 21. lipnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.06.2018.

2

Designer Outlet Croatia

Designer Outlet Croatia

Novi će outlet na 15.000 metara kvadratnih ponuditi više od stotinu vrhunskih modnih i lifestyle brandova po 30 do 70 % nižim cijenama

Svi koji željno iščekuju otvaranje Designer Outlet Croatia, morat će se strpjeti još malo da novi vrhunski outlet u Hrvatskoj, smješten nasuprot robne kuće IKEA u Rugvici, otvori svoja vrata. Novi datum otvorenja je četvrtak, 21. lipanj u 17 sati.
 
"Sigurnost i dobrobit kupaca su uvijek na prvome mjestu. Završni radovi zahtijevaju više vremena kako bi se Designer Outlet Croatia dovršio u skladu s našim profesionalnim standardima. Investitori su također svjesni kako su očekivanja od novog outleta, koji će ponuditi više od stotinu modnih i lifestyle brandova, visoka", stoji u priopćenju za medije.

"Ovu smo odluku donijeli nastavno na naše obećanje građanima Hrvatske, kao i budućim kupcima, kako bismo im omogućili uistinu jedinstveno iskustvo kupovine u novom outletu", istaknuo je Branko Mihajlov, direktor Designer Outlet Croatia. Pritom je dodao: "Kako bismo u potpunosti mogli ispuniti ovo obećanje i opravdati sva očekivanja, moramo odgoditi otvorenje za 21. lipanj i osigurati da outlet bude u potpunosti spreman za prve posjetitelje."

Designer Outlet Croatia, čije je otvorenje najprije najavljeno ovaj četvrtak, zajednički je poduhvat tvrtke IKEA Centres i Mutschler Outlet Holding AG, a njime će upravljati jedan od najvećih europskih upravitelja outleta, ROS Retail Outlet Shopping. Oni već surađuju na projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu, koji je svoja vrata otvorio prošlu jesen.

Novi će outlet na 15.000 metara kvadratnih ponuditi više od stotinu vrhunskih modnih i lifestyle brandova po 30 do 70 % nižim cijenama u odnosu na preporučene maloprodajne cijene. Ponuda će uključiti Heraldi koji donosi brandove Joop!, Strellson i Canali te XYZ Outlet s nekim od najvećih modnih imena, uključujući Hugo Boss, Emporio Armani, Antony Morato, koji će zadovoljiti i one najzahtjevnijeg ukusa. Žene će se uskoro moći prepustiti kupovini u trgovinama Guess, Armani Exchange, Sportina i mnogim drugima. Brandovi, kao i posebne ponude povodom otvorenja, već su objavljene na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia.


VIŠE O TEMAMABranko MihajlovDesigner Outlet Croatiaoutlet centrishopping u Zagrebu
Povezano