Novi Boogie Lab u znaku dobre akustike i urbane džungle

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.05.2024.

0

Foto: Karlo Jelić

Foto: Karlo Jelić

Priča o Boogie Labu se nastavlja. Nakon više od godinu dana, koncept broj 2 otvoren je u Arena Centru, u najbrže rastućem zagrebačkom kvartu - Laništu.

Iako se prostor nalazi u Centru, već pri samom ulasku u novi Boogie Lab ulazimo u drugi svijet koji je arhitektonski i dizajnerski multifunkcionalno oblikovan. Sunshine, moonlight i good times u novom će Boogieju zaživjeti u potpunosti. Uz jutarnje, dnevne i večernje ponude, bit će tu live nastupi mladih talentiranih glazbenika koji će zaživjeti od rujna, a radno vrijeme je od 8 do 23 sata.

Prostor je podijeljen na dva dijela od ukupno gotovo 400 m2. Unutrašnji dio poznatih nam je boogievskih boja i materijala. Na samom ulazu nalazi se vitrina koja će tijekom dana nuditi pekarske proizvode koje obožavamo. Čak 220 sjedećih mjesta skladno je raspoređeno u lokalu. Unutrašnjim prostorom dominira velika disco kugla iznad community stola koji je zamišljen kao mjesto susreta, dijeljenja i novih kontakata. U sredini stola nalazi se svojevrstan vrt. Veliki šank koji dominira cijelim unutrašnjim prostorom mjesto je na kojem nastaje koktelska priča koja će posebno zaživjeti u večernjim satima. Dizajn interijera potpisuje arhitektica Mia Petričević, dok su za ideju i izvedbu zaslužni Mladen Vidović i Lukša Dominiković.

"Ovo je pravi Boogie kakav sam zamišljao pri samom nastanku koncepta. U kontaktu smo s mladim jazz, funk i soul umjetnicima koji će ovdje imati live nastupe. Ovo je izvrstan ambijent u jako dobrom akustičnom prostoru. Zbog toga je ovdje i disco kugla kojom naglašavamo da će ovdje kroz večernje sate biti prava boogie zabava." - otkriva Mladen Vidović.

Novi Boogie Lab

Novi Boogie Lab

Kroz staklom odvojen unutrašnji prostor, iza masivnih zavjesa, izlazimo na veliku terasu koja se nalazi na središnjem ulazu u Arena Centar. Prepuna je biljaka i priča je za sebe. Ona će posebno biti živa tijekom proljetnih i ljetnih dana. Ona je dom za više od 300 biljaka od kojih svaka ima svoju priču.

Boogie Lab u Arena Centru

Boogie Lab u Arena Centru

Boogie LAB u Areni će nuditi nešto jednostavniju hranu i ponudu jela, ali novi Boogie ima i novitete poput rekreirane teleće hrenovke u lisnatom tijestu koju sami rade s homemade senfom. Tu je i pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca, a od slatkih noviteta je blueberry cheesecake cruffin te crookie, hibrid kroasana i cookieja s kikiriki maslacem i višnjom.

Foto: Karlo Jelić

Foto: Karlo Jelić

Boogie LAB u Arena Centru radi svakog dana od 8 do 23 sata. Otvoren je i nedjeljom. Od ovog tjedna radi u soft moodu, dok će u punom kapacitetu proraditi od ponedjeljka, 27. svibnja.


VIŠE O TEMAMABoogie LabArena CentarMia PetričevićMladen VidovićLukša Dominiković
Povezano