NovExpert u Zagrebu predstavio Lip'up i Trio Cink liniju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.10.2018.

0

Prim.dr. Sanja Gregurić i Cyrille Telinge, osnivač Novexperta

Prim.dr. Sanja Gregurić i Cyrille Telinge, osnivač Novexperta

Novexpert je u Zagrebu predstavio zadnji proizvod iz linije s hijaluronskom kiselinom, Booster za usnice - Lip'up i Trio Cink liniju

Francuska kozmetička kuća NovExpert i njezin osnivač i vizionar Cyrille Telinge u Ro.Ra. Natura Edu centru, Dobojska ulica 32, Zagreb predstavili su Lip up booster za usnice i Trio Zinc liniju za aknastu kožu u zreloj dobi.
Nakon Pariza, sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, Novexpert, predstavio je zadnji proizvod iz linije s hijaluronskom kiselinom, Booster za usnice - Lip`up i Trio Cink liniju, liniju proizvoda namijenjenih ženama u zreloj dobi koje imaju probleme s aknama.

Lip'up Booster s hijaluronskom kiselinom za usnice

Lip'up Booster s hijaluronskom kiselinom za usnice

Lip'up Booster s hijaluronskom kiselinom za usnice

Kao ostatak lica i tijela usnice su također podložne promjenama i starenju tijekom godina i anti aging njega je neophodna. One gube punoću, hidrataciju, boju i konture te se smanjuju.
Novexpert  je pronašao način kako to zaustaviti i pružiti usnama potpunu njegu na 100% prirodan način.

Želja za TRIO CINK linijom razvila se iz pojave sve učestalijeg fenomena koji se proširio svijetom kod žena u zreloj dobi-AKNE.

Noviteti iz NovExperta

Noviteti iz NovExperta

U zadnjih par godina akne su se počele pojavljivati kod 51 % žena u dobi od 20-29 g. i 35 % žena u dobi od 30-40 g. Nitko ne zna razlog tome, ali znaju se uzroci. Hrana, hormonalni disbalansi, menstrualni ciklus, lijekovi, stres. Za razliku od adolescenata ili mlade populacije potreba zrele kože nije samo za tretmanima protiv akni nego i za anti aging njegom i proizvodima.

Potaknut tom potrebom, Novexpert je osmislio TRI CINK liniju - ANTI AKNE & ANTI AGING program za akne u zreloj dobi.

VIŠE O TEMAMASanja GregurićCyrille TelingeNovExpertRoRa Naturaanti-agekremekozmetikaLip up booster za usnice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se