Nova torba s potpisom My Lovely Bag savršen je poklon

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.12.2020.

0

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Noella s potpisom branda My Lovely Bag izrađena je od visokokvalitetne eko kože čiji kraljevski uzorak je postignut prošivanjem posebnom tehnikom.

Za kraj ove godine, iz modne radionice specijalizirane za ručnu izradu ženskih torbica, My Lovely Bag, stiže nam predivan model: NOELLA. Značenje njenog imena je "rođena" i savršen je simbol novog i vedrijeg doba koje toliko čekamo!
Noella

Noella

Ako ste u potrazi za savršenim poklonom za dragu žensku osobu, ili jednostavno želite obradovati same sebe, ovo je nepogrješiv izbor!
My Lovely Bag

My Lovely Bag

Noella je izrađena od visokokvalitetne eko kože čiji kraljevski uzorak je postignut prošivanjem posebnom tehnikom. Luksuz i elegancija epiteti su koje ćemo vezati uz ovu ljepoticu koja će biti idealna pratilja od svakodnevnih do svečanijih kombinacija i prilika.

Noella

Noella

Noelle krasi metalna kopča čiji dizajn također potpisuje My Lovely Bag studio. Na lancu se nalazi podebljanje za udobnije nošenje na ramenu, a može se nositi kao kratka ručka, ili kao duži preko tijela.

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Ova luksuzna torba je sastavljena od dvije pregrade koje će vam osigurati lakši raspored i više mjesta za sve stvarčice koje nosite sa sobom.

Naručite je online OVDJE ili potražite na jednom od 20ak prodajnih mjesta u Hrvatskoj!

VIŠE O TEMAMAtorbiceMy Lovely Bagtorbe
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se