Nova sezona serije Fargo kreće 1. travnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.03.2021.

0

Fargo

Fargo

Četvrta sezona hit serije 'Fargo' imat će premijeru 1. travnja na HBO GO-u, kada u ponudu stižu sve epizode

Smještena u Kansas Cityju 1950. godine, četvrta sezona "Farga" usredotočuje se na dva kriminalna sindikata koji se bore za djelić američkog sna i sklapaju nesiguran mir. Zajedno kontroliraju alternativnu ekonomiju eksploatacije, korupcije i droge. Kako bi učvrstio primirje, Loy Cannon (Chris Rock), glava afroameričke kriminalne obitelji, trampi svog najmlađeg sina Satchela sa svojim neprijateljem Donatellom Faddom, šefom talijanske mafije. Zauzvrat, Donatello predaje svog najmlađeg sina Zera Loyu. Priča o imigraciji, asimilaciji i moći isprepliće se onima o Jostu Faddi, impulzivnom i hedonističkom nasljedniku mafijaške obitelji Fadda, zatim Donatellovom posvojenom sinu Patricku „Rabbiju“ Milliganu, detektiva Odisu Weffu, Oraetti Mayflower i američkom šerifu Dicku „Deafyju“ Wickwareu.
Osim Chrisa Rocka u glavnoj ulozi, u seriji glume i Jessie Buckley, Jason Schwartzman, Timothy Olyphant, Jack Huston i Ben Whishaw.
Četvrta sezona Farga, smještena u 1950. godinu, kronološki se odvija najranije u odnosu na ostale sezone. Prva sezona postavljena je za 2006. godinu, dok je druga putovala u davne 1979. godine da bi ispričala priču o ocu izvornog protagonista u mlađim godinama. Treća sezona, u kojoj Ewan McGregor glumi blizance, uglavnom je bila manje povezana s prve dvije, a gledatelje je odvela u suvremenije okruženje između 2010. i 2011. godine. Sve prethodne sezone također su dostupne na HBO GO-u.

VIŠE O TEMAMAHBOTV serijeFargo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se