Nova hidratantna krema BB 5-u-1 iz Nivee

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.11.2012.

3

BB krema ujednačava ton kože

Nova BB krema kombinira kvalitete nekoliko proizvoda i pruža idealnu kombinaciju njege, zaštite i uljepšavanja kože

Nova Niveina krema BB 5-u-1 posjeduje sve "talente" koje jedna zvijezda u njezi kože treba imati - ova hidratantna krema nudi idealnu kombinaciju njege, zaštite i uljepšavanja u jednoj tubici. Koži pruža vlažnost, ujednačava i ravnomjerno prekriva nepravilnosti kože. Pogodna je za sve tipove kože i dostupna u svijetloj i srednje do tamnoj nijansi.

BB krema ujednačava ton kože

Ponekad je tako primamljivo ostati ležati u krevetu i nakon što je budilica odzvonila svoje...ali u tim situacijama obično ne ostane dovoljno vremena da svoju kožu potpuno pripremite za dan koji slijedi. Ipak, uz pravi režim njege, kakav pruža Nivea BB krema, izgubljeno vrijeme se lako može nadoknaditi te brzo i učinkovito možete pretvoriti umornu kožu u blistavi ten.

Pet "talenata" u jednoj tubici

Nova BB krema kombinira kvalitete nekoliko proizvoda i pruža idealnu kombinaciju njege, zaštite i uljepšavanja kože. BB formula ima pet važnih svojstava, s trenutačnim učinkom:

- ujednačava ton kože i smanjuje vidljivost pora;
- prekriva nepravilnosti poput crvenila, znakova umora, podočnjaka, pigmentacija i sitnih bora;
- osvjetljava ten i ističe prirodni ton kože
- pruža laganu i brzo upijajuću hidrataciju;
- štiti od štetnih utjecaja sunca i preuranjenog starenja zaštitnim faktorom SPF 10.

Tajna Nivea BB kreme je u zajedničkom djelovanju više aktivnih sastojaka - inovativni Hydra IQ u koži potiče proizvodnju akvaporina, kanalića u membrani stanica zaduženih  za transport vode u stanicama kože, provitamin B5 poboljšava sposobnost kože da zadrži vlagu te potiče regeneraciju kože, a shea maslac koži pruža hranjivu njegu.

Kombinacija mikro-minerala i pigmenata boje kremi dodaje dašak make-upa. Polikromatska tehnologija i korištenje mikro-pigmenata te različitih nijansi smeđe, crne, žute i crvene daje koži lagani ton koji odgovara onom prirodnom. Blago odmjerena mješavina pigmenata i bezbojnih minerala omogućava ravnomjerno nanošenje i savršeno prekrivanje nepravilnosti i crvenila.

"Prednost mikro-minerala je u tome što ne zatvaraju kožu te ona može slobodno disati" - objašnjava Sepideh Reshad iz Odjela za razvoj proizvoda za njegu lica tvrtke Beiersdorf.

BB krema dostupna u dvije varijante: svijetla i srednje do tamna. Preporučena maloprodajna cijena je 54,80 kn.


VIŠE O TEMAMANiveaBB kremaSepideh Reshadkremenepravilnosti kožehidratacijaBeiersdorf
Povezano