Nova eco-friendly kolekcija Springfielda i National Geographica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.07.2019.

0

Springfield x National Geographic

Springfield x National Geographic

Springfield je lansirao kapsulu 9 majica od organskog pamuka (6 za muškarce i 3 za žene) ukrašenih fotografijama različitih morskih vrsta poput raža, morskih pasa i kornjača

Springfield je, u suradnji s morskim biologom National Geographica Manuom Sanom Félixom, lansirao eco-friendly liniju R[ECO]NSIDER. Premijeran dokumentarac “SPASIMO MEDITERAN“ režirao je Manu San Félixa za očuvanje morskog dna Mediterana.
Foto: Springfield

Foto: Springfield

Springfield je lansirao kapsulu 9 majica od organskog pamuka (6 za muškarce i 3 za žene) ukrašenih fotografijama različitih morskih vrsta poput raža, morskih pasa i kornjača kao glavnih protagonista. Dodatno, Springfield će za svaki podijeljen hashtag #SalvemosNuestroMediterraneo na Instagramu izdvojiti 1 EUR.
Foto: Springfield

Foto: Springfield

National Geographic ima više od 30 godina iskustva u režiranju dokumentaraca o morskom podmorju.

Springfield x National Geographic

Springfield x National Geographic

Ova priča o trenutnom, kritičnom stanju pomaže u obnavljanju morskog dna diljem svijeta te prikuplja velike količine materijala o trenutnom stanju oceana i pokušaju u očuvanju istih. Ova T-shirt kapsula izrađena od organskog pamuka od sada je dostupna u odabranim Springfield dućanima diljem svijeta.

VIŠE O TEMAMASpringfieldNational Geographicakratke majicemajice kratkih rukava
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se