Nova dnevna krema protiv bora koži vraća energiju i sjaj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.01.2014.

0

Nivea Q10 Plus Energy

Nivea Q10 Plus Energy

Nova Niveina krema protiv bora donosi dozu energije za blistavu kožu kao nakon opuštajućeg sna

U svojim tridesetima žene žele živjeti život punim plućima, no svjesne su da stres i umor idu ruku pod ruku s prvim borama. Nivea predstavlja Q10 plus Energy - dnevnu kremu protiv bora s ekstraktom prirodnih goji bobica, koenzimom Q10 i kreatinom koja umornoj koži vraća energiju i sjaj kao nakon opuštajućeg sna.

Nivea Q10 Plus Energy

Nivea Q10 Plus Energy

Goji bobice slove za "supernamirnicu" današnjice zbog svojih izvrsnih nutritivnih svojstava i pozitivnog utjecaja na zdravlje. U Aziji ih nazivaju "sretnim bobicama" i "crvenim dijamantima" jer podižu raspoloženje, razinu energije i izdržljivost organizma. Osim nutritivne vrijednosti, goji bobice imaju i izuzetno pozitivan učinak na kožu. Djeluju kao prirodni antioksidans jer sadrže djelotvorne vitamine i minerale poput magnezija, bakra, cinka, vitamina C i beta-karotena te reaktiviraju sposobnost kože za prirodan oporavak od umora i stresa. Iz tog razloga idealan su sastojak Nivea Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora jer se savršeno nadopunjuju s ostalim sastojcima za učinkovito sprječavanje pojave bora i uklanjanje znakova umora.

Koenzim Q10 i kreatin aktivni su sastojci koji se prirodno nalaze u koži, ali se njihova razina smanjuje s godinama te koža gubi energiju potrebnu za regeneraciju i borbu protiv bora, kao i drugih znakova starenja.  Formula Nivea Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora povećava njihovu prirodnu razinu u koži te vidljivo smanjuje bore i znakove starenja.

Q10 plus Energy kombinacijom visokovrijednih sastojaka - goji bobica, koenzima Q10 i kreatina - osigurava koži sve potrebno za poticanje vitalnosti stanica te smanjuje znakove umora na koži lica i iznutra učinkovito djeluje protiv bora. Zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 15 i UVA zaštiti štiti kožu od bora koje mogu nastati pod utjecajem sunca.

Preporučena maloprodajna cijena dnevne kreme protiv bora Q10 plus Energy (50 ml) iznosi 87,90 kuna.


VIŠE O TEMAMANiveakrema protiv boradnevne kremekreme za liceNivea Q10 Plus Energy
Povezano