Nosi se nakit nadahnut buđenjem prirode i cvjetnim bojama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.05.2013.

0

Naušnice Rosa

Naušnice Rosa

Kolekcije nakita Rosa i Dodir proljeća Zlatarne Celje nadahnute su svježinom proljeća i buđenjem života

Smione kombinacije boja ovoga su proljeća zavladale ne samo prirodom, nego i u modnim trendovima. Zlatarna Celje na hrvatsko tržište donosi posebno osmišljene kolekcije nakita nadahnute buđenjem prirode i cvjetnim bojama koje će se isticati u svakoj prilici. Nakit je naglašen, ali ipak prilagođen dnevnim kombinacijama.

Prsten Dodir proljeća

Prsten Dodir proljeća

Inspiracija u svježoj jutarnjoj rosi

Kolekcija Rosa je inspirirana svježom jutarnjom rosom koja nježno prekriva prirodu dok se budi. Nakit je stoga lagan i ergonomski prilagođen. Prsten je izrađen posebno za desni prstenjak te naglašava potencijal prsta koji tako izgleda dulji i vitkiji. U kolekciji su prsten, privjesak i naušnice, također ergonomski prilagođene. Ova kolekcija je izrađena u kombinacijama crvenog, bijelog i žutog zlata, a upotpunjena je cirkonima u bojama. Kolekciju Rosa potpisuje dizajnerica Desiree Kolarec.

Prirodna ljepota ametista

Kolekcija Dodir proljeća već na prvi pogled privlači prekrasnim ljubičastim ametistom. Prirodna ljepota ovog kamena je uokvirena sve popularnijim crvenim zlatom koje samo dodatno ističe njegovu esenciju. Ametist na svojoj površini ima lijepo vidljive dekorativne žile koje svakom kamenu daju na autentičnosti i jedinstvenosti. Kolekciju potpisuje dizajnerica Zdenka Šamec, a u njoj su ogrlica, prsten i naušnice.

VIŠE O TEMAMAZlatarna CeljenakitDesiree KolarecZdenka Šamecnaušniceametistogrliceprstenje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se