Non omnis moriar - Sonja Cvrk (Trendy White)

Piše: L.C., Zagreb
Objavljeno 25.10.2013.

0

Sonja Cvrk

Sonja Cvrk

Prošlo je šest mjeseci otkad nas je prerano napustila Sonja Cvrk, modna blogerica koja je o svojoj ljubavi prema modi pisala na blogu Trendy White

Sonja je svoj blog Trendy White započela 2010. godine. Pisala je o hrvatskim dizajnerima za koje je smatrala da rade nešto posebno. Pisala je o kreacijama koje je voljela - nosila je kreacije koje je voljela. Često je spominjala Ivana Ledenka, ELFS dvojac, Tomislava Bahorića,  eNVy room, Boudoir, Borisa Pavlina, Hippy Garden i Juraja Zigmana. Posebno je voljela Etoile de mer nakit. Pisala je o Luki Grubišiću, a nažalost propustila LOKOMOTIVU.
Sonja

Sonja

Putem je zavoljela Cro A Porter, koji je iznova s radošću iščkekivala, a LOOKBOOK nazivala modnom Biblijom. Iskušavala je modne kombinacije i spajala ih s trenutnim raspoloženjem i vremenom, a svoj je osobni stil nazivala jednostavnim s dozom romantike. Iako je često bio mnogo više od toga, izazivavši svakojake reakcije svojim "instalacijama". Ježila se je prosječnosti i kulta klonova bez inspiracije. Odlazila je na otvorenja i revije koliko joj je to, već tada uznapredovala bolest - dozvoljavala.
O Sonji smo pisali u nekoliko navrata, a posebno izdvajamo intervju pod naslovom Modni blogeri se dobro zabavljaju!

Upravo u vrijeme stvaranja redizajnirane CroMode, najviše je zahvaljujući Sonji vaš omiljeni portal postao bogatiji za Blogomaniju - mjesto gdje smo za vas izdvojili omiljene blogerice i blogere.

Voljela je pisati o sitnicama koje su je uveseljavale i postove završavala jednostavnim porukama za koje je smatrala da su važne. "Život je samo jedan i nepredvidiv, stoga jedite prvo desert" - misleći na slatka kršenja pravila u prolaznosti života.

Sonja je preminula u 29. godini života.

Letjela je k'o lišće što vir ga vije, ne znajući da će upravo sljedeći stih Tina Ujevića zauvijek paziti na nju. Trendy White, danas je dan kada te se sjećamo i jedemo desert. Za tebe.

VIŠE O TEMAMASonja CvrkTrendy Whitemodne blogerice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se