Nokia 808 PureView stiže u Vip

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.07.2012.

1

Nokia 808 PureView

Nokia 808 PureView

Ovaj pametni telefon ističe se svojom superiornom kamerom koja nudi razlučljivost od nevjerojatnih 41 megapiksela

Nokia 808 PureView od sutra je dostupna ekskluzivno u svim Vip centrima po cijeni već od 9 kuna u tarifi 669. Riječ je o prvom pametnom telefonu s novom PureView tehnologijom te senzorom visokih performansi, posebnom Carl Zeiss optikom i foto algoritmima koji će svakom korisniku ovog mobilnog uređaja omogućiti stvaranje profesionalnih fotografija i snimaka.

Nokia 808 PureView s operativnim sustavom Nokia Belle krasi AMOLED 4.0 – inčni ekran osjetljiv na dodir te kvalitetna zaštita od grebanja uz posebnu Corning Gorilla Glass tehnologiju.

Ovaj pametni telefon ističe se svojom superiornom kamerom koja nudi razlučljivost od nevjerojatnih 41 megapiksela s visokorezolucijskom Carl Zeiss optikom i novom pixel oversampling tehnologijom, koja pri standardnoj razlučivosti omogućuje zumiranje fotografije bez ikakvog gubitka jasnoće. Upravo zahvaljujući oversampling tehnologiji, Nokia 808 PureView ima mogućnost zapisivanja i sažimanja sedam standardnih piksela u jedan savršeni piksel s najboljom zamislivom oštrinom. Također, ksenonska bljeskalica s dosegom do 3,5 m omogućuje snimanje fotografija visoke rezolucije i u najzahtjevnijim svjetlosnim uvjetima.

Uz vrhunsku tehnologiju Nokia 808 PureView donosi i mogućnosti snimanja videa u punoj HD kvaliteti, a sve to zahvaljujući četverostrukom zoom-u koji ne kvari jasnoću fotografije i već spomenutoj PureView oversampling tehnologiji.

Također, Nokia 808 PureView prvi je uređaj koji koristi Nokia Rich Recording tehnologiju koja omogućuje snimanje zvuka CD kvalitete, što je prije bilo moguće isključivo uz vanjski mikrofon. Osim toga, ovaj koristan i praktičan uređaj odlikuje i Dolby Headphone tehnologija, koja svaki stereo sadržaj pretvara u osobno surround zvučno iskustvo, čineći ga jednim od najatraktivnijih i najpoželjnijih gadgeta ovoga ljeta.


VIŠE O TEMAMANokiasmartphonemobilni telefoniAmoledGorilla Glass
Povezano

LG i Google predstavili Nexus 5X

Snažne i brze performanse

LG i Google predstavili Nexus 5X


Još iz rubrike Techno