7 najboljih horoskopskih parova

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 26.03.2020.

0

Ilustracija. Foto: Michael Kors

Ilustracija. Foto: Michael Kors

Astrologija, koliko god nekima djelovala kao neozbiljna disciplina, ima svoje preporuke za koga biste se trebali vezati, a koga biste trebali izbjegavati

Prema astrologiji, neki znakovi činit će odličan par. Evo koji su najbolji parovi zodijaka:

Ovan i Blizanci

Zrak i Vatra, dva elementa koji upravljaju znakovima Ovna i Blizanca, međusobno se trebaju, baš kao i partneri rođeni pod tim znakovima. Oni se sviđaju jedno drugome i na fizičkom i na intelektualnoj razini. Takve partnere objedinjuje urođeni optimizam, ljubav prema životu i uživanje u njemu.

Strijelac i Lav

Kakva se veza može razviti između dva vatrena znaka? Naravno, vruća! I Lav i Strijelac imaju snažan karakter i sklonost rivalstvu. No, zajedno će dobro funkicionirati - dvije strastvene i optimistične osobe lako će sagraditi sretan život.

Vaga i Ovan

Ova dva znaka zajedno mogu formirati pravi tim, a krasi ih obostrana sklonost komunikaciji. Spoj Venere kao zaštitnica Vage te Marsa kao simbol Ovna rezultirat će neprestanom razmjenom seksualne energije koja će život ovog para učiniti uistinu dinamičnim.

Djevica i Vodenjak

Rođeni pod tim znakovima zodijaka žele poboljšati svijet i upravljati budućnošću. Djevica je dobro upućena u praktična pitanja, a Vodenjak istražuje nove trendove i voli svježe ideje. Njihova kombinacija činit će odličan par uvijek spreman za velike stvari.

Škorpion i Rak

Rak želi u potpunosti posjedovati svog partnera, a to odgovara sumnjivim Škorpionima jer takvi odnosi smiruju njihovu prirodnu sumnju. U ovom će se odnosu oba znaka osjećati sigurno.

Jarac i Bik

Oni koji čvrsto "stoje na zemlji" mnogo se lakše razumiju, nego, primjerice, sanjari rođenim pod znakovima elemenata Zraka. Jarac i Bik lako mogu ostvari stabilan odnos koji će trajati.

Ribe i Bik

Praktičnost i razum pouzdanog Bika savršeno uravnotežuju duboku, emotivnu i pomalo sanjarsku prirodu Riba. Ovo su dvoje savršena kombinacija!


VIŠE O TEMAMAhoroskopastrologija
Povezano