Njene čizme s WOW faktorom privukle su sve poglede na špici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 27.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Iako ih proteklih godina viđamo sve rjeđe, visoke pete nikad ne izlaze iz mode, a najbolji dokaz stiže nam s recentne subotnje zagrebačke špice

Iako su temperature i dalje više ljetne nego zimske, zagrebačkim ulicama već neko vrijeme vladaju trendovski modeli čizama. I visokih i niskih, i ravnih i s potpeticama. A kad smo već kod visokih peta, moramo primijetiti da ih je uvijek lijepo vidjeti, posebno ako uzmemo u obzir da su se posljednjih godina povukle u drugi plan, i to pred najezdom tenisica koje se nose tijekom cijele godine te robusnih gležnjača i čizama s ravnim potplatama.
No, jedno osvježenje, ženstveno i zavodljivo, stiže nam s prošlosubotnje listopadske špice. U glavnoj je ulozi reality zvijezda Iva Grgurić, koja po pravilu privlači veliku pažnju. I izgledom i smjelim kombinacijama. Tako je bilo i ovaj put.
Odlučila se za crnu eleganciju od glave do pete, a najveću pažnju ukrale su glamurozne crne kožne čizme do koljena sa upečatljivim zlatnim potpeticama, dok je styling dodatno 'podignut' modnim dodacima - atraktivnim sunčanim naočalama i romantičnim šeširom.


Naravno, zanima nas i vaše mišljenje o ovom looku, prvenstveno o čizmama: pogodak ili ne?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankečizme
Povezano