Njena haljina stiže iz Zare, a gležnjače iz Stradivariusa

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 17.09.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Haljina s potpisom Zare i gležnjače koje stižu iz Stradivariusa pokazali su se kao dobitna kombinacija za uzbudljivu rujansku zagrebačku špicu

I dok temperature polako padaju, uz sve veći udio sivih oblaka, traju velike (rekli bismo - finalne) modne pripreme za nadolazeću sezonu. Sve je podređeno jesensko-zimskim izazovima, a od nove sezone dijeli nas još samo prijelazni period koji - kakav god bio - traži i neke tipične jesenske komade. Jedna kombinacija koja može poslužiti kao dobra inspiracija stiže nam sa suncem okupane rujanske subotnje špice.

Iako je vrijeme u trenutku snimanja ove kombinacije bilo još uvijek više ljetno nego jesensko, vidjeli smo nekoliko efektnih modela gležnjača i čizama, a ovo je jedan zanimljiv styling koji se uklapa u tu priču.

Efektna kratka haljina dugih rukava u nijansi koju možemo promatrati kao idealnu najavu jeseni stiže s polica Zare, a ova ju je Zagrepčanka kombinirala s bež gležnjačama s niskom potpeticom koje potpisuje high-street brend Stradivarius. I sve to zaokruženo standardnim 'setom' modnih dodataka - trendi torbicom i sunčanim naočalama.


Vi prosudite koji dio kombinacije je bolji - gležnjače ili haljina!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeZaraStradivarius
Povezano