Njena haljina je divna, a tenisice su savršene: 'Baš sa stilom!'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 22.09.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Dobra haljina i dobre tenisice - može li bolje od toga u toplom prijelaznom periodu? Kombinacija je to koju Zagrepčanke obožavaju, a na špici smo ulovili još jedan dobar look koji se uklapa u ovu priču.

Danas se službeno pozdravljamo s ljetom, subota nam donosi kalendarsku, a očito i klimatološku jesen. Bar nakratko! Relativno topli dani vraćaju nam se nakon vikenda, a to znači da ćemo i dalje uživati u ludo dobrim haljinama i tenisicama. A Zagrepčanke posljednjih godina obožavaju sparivati ova dva nezamjenjiva komada.

Tako je i u ovom rujnu, vidjeli smo niz neodoljivih haljina i tenisica, a na špici smo protekle subote ulovili još jedan divan look koji se izvrsno uklapa u ovu priču.

Ova je lijepa zagrebačka fashionistica odabrala divnu midi haljinu kratkih rukava s gornjim dijelom nadahnutim vječnom polo majicom. Uskladila ju je s nepogrešivim bijelim komadima - fenomenalnim, uvijek aktualnim bijelim tenisicama te torbicom i satom u istoj boji.


"Lijepo", "Baš sa stilom", "Top", "Prekrasna haljina", "Ovo je lijepo, čak i tenisice" - to su neke od reakcija na ovaj rujanski look na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano