Njen look je za deset, vrijedi vidjeti i suknju i cipele

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 02.02.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jedna jako ženstvena i elegantna siječanjska kombinacija, s nekim hit komadima koji će biti popularni i na prijelazu u proljeće, privukla je pažnju na prošlosubotnjoj špici

Siječanj je odradio svoje, prošlosubotnja špica stavila mu je 'točku na i', i na savršen način zaokružila jedan inače ne baš pretjerano zabavan mjesec. Vidjeli smo niz novih kombinacija koje su ovaj pomalo sivi period godine učinile uzbudljivijim, a ova pred vama svakako ide u red onih boljih.

Riječ je o jednoj elegantnoj i nadasve ženstvenoj dnevnoj kombinaciji koja je, iako smo usred zime, složena od hit komada od kojih će neki biti itekako popularni i u nadolazećem prijelazu u proljetni dio godine.

Ova je zagrebačka fashionistica svoju seriju nepogrešivih crnih komada upotpunila jednim upečatljivim sakoom, koji je, zajedno s torbicom, istovremeno i 'razbio' i 'podigao' ovo 'all-black' izdanje. No, možda i najbolji dio outfita predstavlja inspirativan spoj divne crne suknje i zavodljivih cipela koje malo 'narušavaju' reviju robusnih čizama koju gledamo proteklih tjedana. Cijela priča zaokružena je atraktivnim sunčanim naočalama.


Ukratko - lajkamo! Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano