Njen kaput pravi je hit jeseni, ali vrijedi vidjeti i hlače

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 01.11.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crni kaputi sa sjajem kože i ove su jeseni i zime u krugu najpoželjnijih komada, a jedan dobar primjerak vidjeli smo na subotnjoj špici koja je stavila 'točku na i' listopadu

Koža i denim - to su ključne modne riječi (i) ove jesenske sezone. Pojmovi s kojima sve počinje, ali i završava u svijetu mode. I na zagrebačkim ulicama. Potvrdila nam je to i prošlosubotnja špica, koja je na najbolji mogući način zaokružila sve ono što smo gledali u neočekivano toplom listopadu.

Studeni nam donosi nove vremenske uvjete, nove izazove, i neke nove komade. Kaputi bi uskoro trebali preuzeti glavnu riječ, a osim onih toplih vunenih modela, ove sezone itekako dobro prolaze i crni klasici kožnog sjaja.

Jedan takav ova je Zagrepčanka uskladila s još nekoliko hit komada. Pažnju privlače pomalo atipične traperice širokih nogavica koje su se odlično 'naslonile' na kožni kaput, a kombinacija je upotpunjena trendi gležnjačama i nezaobilaznim tamnnim sunčanim naočalama.


Završnu riječ prepuštamo vama, sviđa li vam se ova dnevna kombinaciji i koji njen dio vam je bolji: kaput ili traperice?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano