Najvažniji beauty koraci: Njega lica, tijela i kose tijekom jeseni

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 07.10.2019.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Stiglo nam je novo godišnje doba, što znači da se neki vaši beauty rituali u novoj sezoni moraju promijeniti

Njega kože, kose i tijela tijekom jeseni nešto je drugačija nego tijekom ljeta koje nam je nedavno završilo. Evo na što sve trebate pripaziti.

1. Njega lica

Dani su nam hladniji, temperature niže, što znači da naša koža sve više i više počinje biti izloženija hladnoći i štetnim jesenskim utjecajima. Svako ju je jutro potrebno zaštititi kremom, masnijom od one lagane ljetne. Također, redovito radite piling kako bi se vaša koža obnavljala, a bez obzira na manju količinu sunčevih zraka, i dalje je potrebno nanositi kremu sa zaštitnim faktorom. Neka vaša dnevna krema svakako ima zaštitni faktor, u idealnom slučaju - 15.

2. Njega kose

Ista stvar kao i s licem - hladnoća može oštetiti vašu kosu, stoga ju je potrebno pravilno štititi. Redovito koristite maske za kosu, a možete ih koristiti i umjesto regeneratora. Također, bilo bi poželjno da skratite vrhove koji su ispucali tijekom ljeta.

3. Njega tijela

Bez obzira na to što više nećete nositi kratku odjeću, i dalje se bavite sportom. Neka redovito bavljenje sportom postane vaša rutina. Optimalno je dva puta tjedno. Pokušajte, bez obzira na hladnoću, što se više kretati i hodati pješke. Piling je obavezan, kao i redovito nanošenje losiona.

VIŠE O TEMAMAnjega kosenjega tijelasavjeti za ljepotunjega lica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se