Nizozemski De Telegraaf snima modni editorijal u Dubrovniku

Piše: CroModa, Dubrovnik, Zagreb
Objavljeno 04.11.2014.

0

De Telegraaf | Screenshot

De Telegraaf | Screenshot

Modni prilog i reportaža donijet će najnovije jesensko-zimske kombinacije snimljene na najprepoznatljivim dubrovačkim lokacijama

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Nizozemkoj u suradnji sa turističkim zajednicama grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, organiziralo je boravak  novinarima vodećih nizozemskih dnevnih novina De Telegraaf, koji ovih dana borave u Dubrovniku snimajući modni prilog.
Nizozemski novinari borave na dubrovačkom području od 31. listopada do 5. studenog 2014., snimajući prilog za magazin Glossy Vrouw, unutar čijeg će redovnog priloga "Vrouw" petkom, snimljeni modni editorial objaviti na deset stranica.
U broju posvećenom snimanju u Dubrovniku, objavit će se intervju s popularnom nizozemskom glumicom i voditeljicom Bridget Maasland, kao i prigodne fotografije njenog posjeta Dubrovniku, u nakladi većoj od 100.000 primjeraka i za preko 300.000 čitatelja.

Dnevne novine De Telegraaf tiskaju se u nakladi većoj od 650.000 primjeraka, a čita ih više od 1,5 milijuna ljudi.

Modni prilog i reportaža donijet će najnovije jesensko-zimske kombinacije snimljene na najprepoznatljivim dubrovačkim lokacijama, što će dodatno potaknuti nizozemske goste na posjet nekim od lokacija iz magazina.

Dubrovnik kao središte najjužnije dalmatinske regije i njen najpoznatiji predstavnik, zvijezda je mnogobrojnih poznatih svjetskih magazina, među najljepšim gradovima svijeta iz godine u godinu, opravdavajući tako laskavu titulu "bisera Jadrana".

VIŠE O TEMAMADe TelegraafBridget MaaslandHrvatska turistička zajednica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se