Nizozemska soul diva Sharon Kovacs uskoro u Tvornici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.08.2022.

0

Sharon Kovacs stiže u Zagreb

Sharon Kovacs stiže u Zagreb

Jedna od najvećih senzacija nizozemske glazbene scene - Sharon KOVACS, 25. rujna ove godine po drugi put dolazi u Zagreb, i to u Tvornicu kulture

Ova umjetnica i kantautorica u sebi skriva glas jedne prave soul legende koja je publiku privukla prije svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.
Tijekom nedavne krize, Kovacs je boravila u Portugalu radeći na novoj glazbi inspiriranoj tom zemljom. Njezin novi singl "Tutti Frutti Tequila“ iako na prvu zvuči funky i veselo, ima snažnu poruku o zaboravljanju svega barem na trenutak. Kovacs u svojim tekstovima uranja podjednako u svijetle i mračne aspekte modernih veza. Njezine pjesme su zapravo svojevrsne ispovijesti divljih ljubavi i nezdravih romantičnih odnosa, hedonizma i ovisnosti - svega onog što ju je pratilo kroz emotivni rollercoaster koji je proživljavala posljednjih nekoliko godina, izgubivši i glazbene i romantične partnere te gradeći novu Kovacs obitelj s producentom Liamom Howeom.
Nakon 60 milijuna pregleda na YouTubeu, velikog broja nagrada i nastupa na istaknutim festivalima, Kovacs je na pravom putu da postane živa legenda svjetske glazbene scene, a već sada slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey.


 
Ova talentirana Nizozemka u Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma "Shades of Black” i ,,Cheap Smell” , zarezati dušu i srce svih posjetitelja, nahraniti ih svojim glasom te na jednu večer utopiti vrtlogom emocija, ali i razveseliti svojom dječjom razigranošću.
 
Ulaznice za koncert dostupne su online na Entrio.hr kao i na prodajnim mjestima.

VIŠE O TEMAMASharon Kovacskoncerti u ZagrebuTvornica kulture
Povezano