Nives Ivanišević u trendi haljini i jako zanimljivim sandalama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.05.2018.

29

Nives Ivanišević | Foto: Bojan Zibar

Nives Ivanišević | Foto: Bojan Zibar

Jučer je u čarobnom i relaksirajućem ambijentu omiljenog zagrebačkog okupljališta Velvet Cafea upriličeno prvo hrvatsko Bugaboo druženje

Biti roditelj jedna je od najljepših, ali zasigurno i jedna od najtežih životnih uloga. Rođenjem djeteta naš život dobiva potpuno novi, dublji i potpuniji smisao te se nepovratno zaljubimo u tu sićušnu kuglicu neizmjerne sreće i veselja. Zadaće i odgovornosti majke i oca mijenjaju se i razvijaju tokom cijelog života usporedno s njihovom djecom, i premda su nam danas, zahvaljujući ubrzanom razvoju tehnologije, mnoge spoznaje o roditeljstvu dostupnije nego ikad, ne može se oteti dojmu kako postaje sve teže biti roditelj u ovom modernom i užurbanom svijetu. Upravo tom tematikom odlučio se pozabaviti Bugaboo, jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija specijaliziranih za dječju opremu. Vođeni mišlju o modernom roditeljstvu, osmislili su cijeli niz sjajnih globalnih evenata, na kojima se u ležernom okruženju i opuštenoj atmosferi razgovaralo o modernom roditeljstvu i kako je to biti roditelj danas.
Tako je jučer, u čarobnom i relaksirajućem ambijentu omiljenog zagrebačkog okupljališta Velvet Cafea, upriličeno prvo hrvatsko Bugaboo druženje, na kojem su nazočili brojni poznati Hrvati; trudnice, mame i tate. Najveću pažnju privukla je nova ambasadorica ELFS-a i supruga proslavljenog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića - Nives Ivanišević.

Nives Ivanišević i Zlata Mück Sušec | Foto: Bojan Zibar

Nives Ivanišević i Zlata Mück Sušec | Foto: Bojan Zibar

Ženstvenu haljinu kombinirala usklađenu s trendovskim smjernicama sezone kombinirala je s jako zanimljivim sandalama, a vi procijenite je li pogodila s ovom proljetnom kombinacijom.

VIŠE O TEMAMANives IvaniševićBugaboo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se