Nives Ivanišević u espadrilama koje vrijedi vidjeti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.06.2022.

0

Nives Ivanišević. Foto: Elfs

Nives Ivanišević. Foto: Elfs

Glamurozna Opatija i impresivna terasa hotela Ambasador oduševili su i brojne domaće ljepotice koje su se okupile na ovogodišnjem 'ELFS & Liburnia Hotels & Villas' partyju

Domaći modni brand ELFS u Opatiji je pripremio zabavu za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio početak najtoplijeg godišnjeg doba. Kupaće kostime, šorceve i modne dodatke, iz najnovije ELFS Cruise ljetne kolekcije, obukla su brojna poznata lica, a ovaj stylish party bio je najbolja najava za sve ono što je pred nama – uživanje u moru, svitanjima i zalascima sunca, bezbrižnost i morske radosti – vrijeme je za još jedno nezaboravno ljeto!

Glamurozna Opatija i impresivna terasa hotela Ambasador oduševili su i brojne domaće ljepotice koje su se okupile na ovogodišnjem 'ELFS & Liburnia Hotels & Villas' partyju, a pažnju je ukrala Nives Ivanišević.

Zasjala je u jednom pravom ljetnom izdanju, pojavila se u romantičnim bijelim hlačicama i prozračnom ogrtaču, dok je styling zaokružila efektnim wedge espadrilama začinjenim detaljima u stilu zakovica.

Nives u društvu Elfsa

Nives u društvu Elfsa

Je li pogodila sa svojim ljetnim izdanjem, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMANives IvaniševićElfsespadrile
Povezano