Nivea Diamond Volume kosi pruža očaravajući volumen i sjaj

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 22.01.2014.

33

Nivea Diamond Volume

Nivea Diamond Volume

Nivea Diamond Volume pruža tankoj i normalnoj kosi sve što joj je potrebno, bez kompromisa

NIVEA predstavlja novu Diamond Volume liniju za njegu i styling kose koja tankoj i normalnoj kosi pruža očaravajući volumen i sjaj.
Dijamantni sjaj za kosu

Dijamantni sjaj za kosu

Ultra lagana formula NIVEA Diamond Volume proizvoda s česticama dijamanta i tekućim keratinom obavija kosu "dijamantnim" sjajem i laganim volumenom te ju čini zavodljivom i mekom. Tanka kosa ima manje volumena i potrebna joj je uravnotežena njega koja ju ne čini teškom i "umornom". Razni proizvodi za sjaj kose sadrže sastojke koji kosi daju prekrasan sjaj, ali ne i volumen. NIVEA Diamond Volume pruža tankoj i normalnoj kosi sve što joj je potrebno, bez kompromisa.
95% kose čini protein keratin. "Zbog vanjskih utjecaja, poput bojanja kose ili učestalog češljanja, nesavršenosti u sloju keratina postaju vidljive tijekom životnog ciklusa kose i ona postaje gruba. Rezultat - prirodna svjetlost nedovoljno se reflektira na kosi koja postaje suha i bez sjaja", izjavila je dr. Sors, voditeljica za razvoj proizvoda NIVEA odjela za njegu kose. Elementi keratina koji se nalaze u novoj formuli NIVEA proizvoda za njegu kose jednaki su onima koji se i prirodno pojavljuju u kosi - zato je formula učinkovita. Kao rezultat, NIVEA DIAMOND Volume proizvodi za njegu kose s česticama dijamanta i tekućim keratinom omekšavaju površinu kose od korijena prema vrhovima te omogućuju da se svjetlost ponovno reflektira u svim slojevima kose i daju prirodni volumen.

Zahvaljujući zaštitnom sustavu s keratinom NIVEA Diamond Volume styling proizvodi štite kosu od vanjskih utjecaja. Keratinski zaštitni sistem obavija svaku vlas poput ogrtača i štiti prirodni sloj keratina od štetnih utjecaja. Rezultat je kosa s predivnim sjajem i prirodnim volumenom.

Nivea Diamond Volume

Nivea Diamond Volume

Nivea Diamond Volume šampon

Lagana formula s česticama dijamanta i tekućim keratinom daje tankoj kosi sjaj i ultra-lagan volumen. Novi NIVEA Diamond Volume šampon čini kosu vidljivo glatkom i ne sadrži silikone.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21 KN

Nivea Diamond Volume regenerator

Lagana, njegujuća formula s česticama dijamanta i tekućim keratinom omogućuje savršeno raščešljavanje, daje kosi slojevit sjaj te jača strukturu kose i čini je glatkom - bez osjećaja težine.
Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 21 KN

Nivea Diamond Volume Styling pjena

Pouzdana 24-satna postojanost za blistav sjaj i ultra lagani volumen. Lagana formula aktivira se toplinom te dolazi do asimilacije pro-vitamina B5 i vitamina B3. Nova NIVEA Diamond Volume pjena pruža kosi jako učvršćivanje i pritom kosu ne čini teškom.
Preporučena maloprodajna cijena (150 ml): 28 KN

Nivea Diamond Volume Styling sprej za kosu

Styling sprej omogućuje kosi dijamantni sjaj i lagani volumen te snažno učvršćivanje koje traje 24 sata.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 28 KN

> Više na Nivea.hr

VIŠE O TEMAMANiveasprej za kosunjega koseregenerator za kosušamponi za kosupjena za kosu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se