Nina Badrić u neodoljivim čizmicama najavila jesen 2023.

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.09.2023.

0

Foto: Instagram (@badrich)

Foto: Instagram (@badrich)

Jesen je pred vratima, i Nina Badrić je spremna za novu sezonu. Romantičnu bijelu haljinu kombinirala je s efektnim bež čizmicama začinjenim resama.

I dalje uživamo u lijepim i toplim rujanskim danima, ali ne možemo pobjeći od činjenice da je - jesen pred vratima! I po svemu sudeći, ove će se godine njen klimatološki početak poklopiti s onim kalendarskim. U tjednu smo koji je po svim parametrima, i modnim i vremenskim, prijelazni, a tome u prilog idu i kombinacije poznatih Hrvatica, koje su pravi spoj ljetnih klasika i hitova koji će obilježiti jesenske dane.

Takva je i današnja kombinacija Nine Badrić, baš jedan savršen modni spoj odlazećeg ljeta i nadolazeće jeseni. Styling je to kojim i Nina otvara vrata nove sezone, a u prvom je planu odabir obuće.

Zasjala je Nina u prekrasnoj, ležernoj, romantičnoj kratkoj bijeloj haljini s gornjim dijelom u stilu košulje, a taj je kasnoljetni komad kombinirala s jednim pravim jesenskim. Odlučila se za efektne bež čizmice od brušene kože začinjene resama, dok je kombinaciju upotpunila trendi torbom i nezaobilaznim sunčanim naočalama.


Je li pogodila s čizmicama, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMANina Badrićčizmice
Povezano