Nina Badrić u Lisinskom za zakladu 'Hrvatska za djecu'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.09.2018.

1

Nina Badrić će 25. listopada nastupiti u Lisinskom

Nina Badrić će 25. listopada nastupiti u Lisinskom

'Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem hrabar u pokušaju' - snažna je rečenica prisege sportaša Specijalne olimpijade

Glazbena diva Nina Badrić ambasadorica je Zaklade "Hrvatska za djecu" i s njom predstavlja posebno emotivan koncert koji će se za mlade sportaše s intelektualnim teškoćama održati u četvrtak, 25. listopada u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine.
"Ponosna sam da zajedno s publikom ovim koncertom mogu pomoći sportskim herojima da ostvare svoje snove. Da sudjeluju na Specijalnoj olimpijadi i da predstavljaju Hrvatsku. Bit će ovo posebno emotivna večer u kojoj ćemo svi zajedno uživati ujedinjeni u ovom plemenitom cilju!" – izjavila je Nina Badrić.
Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku

Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku

Specijalna olimpijada međunarodna je organizacija koja osobama s intelektualnim teškoćama daje priliku da ostvare svoj potencijal, razvijaju fizičke sposobnosti, pokažu hrabrost, ali i radost zbog iskustva prijateljstva. Specijalna olimpijada Hrvatske je nacionalni sportski savez koji se bavi provođenjem specifičnih sportsko – rekreativnih aktivnosti osoba s intelektualnim teškoćama osnovan 1992. godine. Sudjelovanjem u SO programu osobe s intelektualnim teškoćama stječu veće samopouzdanje i bolju sliku o sebi. Kroz svoje aktivnosti rastu psihički, duhovno i socijalno te pokazuju beskrajnu hrabrost i entuzijazam.

Renata Grubić i Marija Pletikosa

Renata Grubić i Marija Pletikosa

"Sportaši Specijalne olimpijade uzbuđeni su i počašćeni ovom gestom Nine i Zaklade. Veselimo se da ćemo zajedno uživati u prekrasnoj večeri uz divno glazbeno iskustvo. Zahvaljujemo na podršci i vjerujemo kako ćemo, kao i do sada, dostojno predstavljati Hrvatsku. Na prošloj Specijalnoj olimpijadi ovi su sportaši osvojili 19 medalja!" – izjavio je Zdenko Mlakar, predsjednik SOH.

Nina Badrić, nakon tri se godine vraća u Lisinski. Najavom ovog koncerta započeta je suradnja sa Zakladom „Hrvatska za djecu“. Nina kao nova ambasadorica ovim koncertom najavljuje dugu suradnju na radost brojnih potrebitih obitelji i pojedinaca. Ovo će biti i proslava 10. obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala je Republika Hrvatska, kako bi samostalno i s partnerima prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj.

Ovo će biti i proslava 10. obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala je Republika Hrvatska

Ovo će biti i proslava 10. obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala je Republika Hrvatska

"Pozivam sve građane da nam se pridruže u ovoj humanoj misiji. Sretni smo da možemo podržati ovu najranjiviju skupinu djece i mladih, a oni će nas svojim sportskim uspjesima učniti ponosnima te potaknuti da budemo bolji ljudi!” – izjavila je Renata Gubić, upraviteljica Zaklade “Hrvatska za djecu!". Ispred sportaša Specijalne olimpijade uz Ninu su bili nazočni Ana Bašić, Lara Belušić i Mauro Zović. Predstavljanje i novu suradnju podržali su i državna tajnica MDOMSP Marija Pletikosa te izaslanik Gradonačelnika Grada Zagreba Milan Pavelić te TV voditeljica Daniela Trbović.

Ulaznice za koncert Nina Badrić za Zakladu “Hrvatska za djecu” mogu se kupiti u sustavu www.ulaznice.hr i na blagajni KD Vatroslav Lisinski. Pokrovitelji koncerta su Predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Središnji državni ured za sport, Gradonačelnik Milan Bandić i Grad Zagreb.

VIŠE O TEMAMANina BadrićZaklada Hrvatska za djecuRenata GrubićMarija PletikosaZdenko Mlakar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se