FOTO: Nina Badrić u Dubrovniku ekranizirala 'Čežnju'

Piše: CroModa, Zagreb, Dubrovnik
Objavljeno 29.05.2013.

15

Nina Badrić u Vili Šeherzada

Nina Badrić u Vili Šeherzada

U jednoj od najljepših vila na Mediteranu Grupacije Adriatic Luxury Hotels (ALH), Nina Badrić ekranizirala je stihove svoje nove pjesme 'Čeznja'

Video spot snimljen je u Dubrovniku u čuvenoj Vili Šeherezada uz čiju se povijest vežu najljepše priče, pa i one o čežnji. Čaroban ambijent Vile u prelijepom sv. Jakovu savršeno je korespondirao s emocijom Ninine "Čežnje". Glazbena diva autorica je stihova ove pjesme, a glazbu potpisuje zajedno s dugogodišnjim suradnikom Antom Gelom. Dubrovnik perla Mediterana, Vila Šeherezada u svom čarobnom miru i ljepoti, Stardun jedna od najljepših ulica svijeta, redatelju Darku Drinovcu bili su dodatna inspiracija za snimanje ovog video spota.
Nina na snimanju novog spota

Nina na snimanju novog spota

Pjesma "Čeznja" već uveliko osvaja radijski eter, a u samo nekoliko dana zauzela je vrhove mnogih top lista i po mnogima je nasljednica "Čarobnog jutra".
"Za Dubrovnik me vežu monoge lijepe uspomene, te je moja želja bila snimiti spot baš u tom prekrasnom gradu. Dubrovnik je čeznja. Čežnja je moj život", izjavila je Nina. Poslušajte pjesmu:


VIŠE O TEMAMANina BadrićAdriatic Luxury HotelsNina Badrić ČežnjaVila ŠeherezadaAnte GeloDarko Drinovac
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se