Nina Badrić na svoj rođendan publiku časti novim singlom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.07.2024.

0

Foto: Andreja Damnjanović, Aquarius Records

Foto: Andreja Damnjanović, Aquarius Records

'Živimo u vremenu otuđenosti, a ova pjesma upravo govori o tome da nam srce krvari pred očima svijeta, a malo tko se zaustavlja i pokazuje stvarnu brigu', kaže Nina o svojoj novoj pjesmi

Nina Badrić već tjednima pjesmom #onokad dominira radijskim eterom, a danas na svoj rođendan, publiku časti strastvenom "Kako si". Pjesma dolazi uoči objave Nininog dugoiščekivanog albuma i najavljenog spektakla u Areni Zagreb.

“Album je gotov, a ja sam jako nestrpljiva da sve pjesme predstavim publici. Otvorili smo ga s #onokad, a sada na moj rođendan, stiže pjesma "Kako si". Pjesma govori o tome da je ustvari malo koga briga za to kako smo uistinu. Živimo u vremenu otuđenosti, a ova pjesma upravo govori o tome da nam srce krvari pred očima svijeta, a malo tko se zaustavlja i pokazuje stvarnu brigu”, o pjesmi je ispričala Nina.

Pjesmu "Kako si" prati i spot koji je nastavak suradnje s Arnejem Misirlićem koji potpisuje i spot za #onokad, a za rap dionicu zadužen je VELI.


 
U "Kako si", pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uživati 30. studenog ove godine na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni kojeg Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere.


VIŠE O TEMAMANina Badrić
Povezano