Nina Badrić ima TAKO DOBRE sandale, vrijedi ih vidjeti

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 31.07.2022.

0

Foto: Instagram (@badrich)

Foto: Instagram (@badrich)

Za modni događaj dana na Instagramu pobrinula se Nina Badrić koja se pohvalila efektnom kombinacijom upotpunjenom fenomenalnim ravnim sandalama

U 'sezoni kiselih krastavaca' uzbuđenje stiže s prekrasne hrvatske obale čije fotografije uljepšavaju dane na društvenim mrežama. Formula je poznata: red plaže, red dobre mode!

Aktivna je ovih dana i Nina Badrić koja svoje brojne fanove i prijatelje časti svojim čarobnim ljetnim trenucima iz Dalmacije, od Hvara, koji obožava, do Splita. Danas je u toj Nininoj dalmatinskoj ljetnoj shemi red došao na Makarsku rivijeru, odakle nam stiže izvrsna ljetna kombinacija.

Nina se odlučila za profinjenu i nenametljivu paletu boja, zasjala je u ljetnoj kraljici - bijeloj, koju je uskladila s obućom i modnim dodacima u nijansama smeđe i zlatne. Najveću pažnju privukle su čarobne ravne sandale na vezanje koje su se savršeno uklopile u njen styling, a look je 'podigla' upečatljivom torbom i sunčanim naočalama.


"Makarska, ljetno kino, koncert u 21 h, čekam vas večeras sa cvijetom u kosi", napisala je dobro raspoložena Nina u opisu svg modnog izdanja za finalni srpanjski dan.


VIŠE O TEMAMANina Badrić
Povezano