Nike: Ženska kolekcija za jesen 2015.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.08.2015.

641

Moćna transformacija prirode u jesen inspirirala je Nikeove dizajnere da osmisle kolekciju za jesen 2015. u kojoj će se svaki komad prilagođavati ženama u najrazličitijim aktivnostima

Iako su topli ljetni dani na svom vrhuncu, svjetski poznati sportski brand Nike već se okreće jeseni i predstavlja najnoviju žensku kolekciju za jesen 2015. Nikeova jesenska kolekcija dizajnirana je s ciljem da što vjernije prikaže moć transformacije prirode koja se najbolje vidi upravo u jesenskim mjesecima. Upravo je ta transformacija inspirirala dizajnere da osmisle kolekciju u kojoj će svaki komad savršeno “pratiti” sportašice iz jedne aktivnosti u drugu, bilo da treniraju u zatvorenom prostoru ili u prirodi, u toplim ili hladnijim uvjetima. Od tenisica do odjeće – cijela kolekcija je dizajnirana za žensko tijelo u pokretu.

Kolekcija za trčanje

Kolekcija za trčanje uključuje laganu i toplu hoddie majicu Nike Element i top od Dri-FIT materijala, a kombinacija ova dva komada osigurava maksimalnu udobnost u svakom trenutku bez obzira na vremenske uvjete. Tu su i dva modela tajica, Epic Lux i Printed Engineered, koje osiguravaju trkačicama da se upečatljivim printom izdvoje iz mase te da se zabavljaju dok uživaju u prednostima koje im nude ove najnovije tajice. Oba modela tajica izrađena su od Dri-FIT materijala, a imaju i džepove za pohranu osnovnih stvari poput ključeva, kreditne kartice ili mobitela.

Uz sve to, kolekciju nadopunjuju i novi modeli tenisica za trčanje, model Nike Zoom Elite 8 i Nike Air Zoom Odyssey. Upravo Nike Zoom tehnologija pomaže trkačicama da se osjećaju što brže, ali i stabilnije prilikom brzih pokreta u različitim smjerovima.

Trening

S obzirom na promjenjivo vrijeme tijekom jeseni, mnoge sportašice kombinirat će aktivnosti u zatvorenom prostoru s onima u prirodi. Jesenska Nikeova kolekcija za treniranje dizajnirana je tako da maksimalno pristaje promjenjivim potrebama svih sportašica, bilo da vježbaju na klupi u parku ili u teretani. 

U kolekciji za treniranje valja istaknuti Nikeov Therma-Sphere prsluk dizajniran za sve oblike vježbanja, unutra ili vani. Prsluk tijekom hladnijih dana istovremeno osigurava dugotrajnu toplinu, ali i prozračnost, i to upravo zahvaljujući posebnom Therma-Sphere materijalu koji zadržava topli zrak odmah uz tijelo. S druge strane, vanjski sloj prsluka odbija sa sebe vodu i tako održava sportašice suhima bez obzira na vremenske uvjete. Tu su i Dri-FIT Knit I Dri- Fit Knit Loose top, Nike Pro grudnjak, legendarne Nikeove tajice I tenisice Free Cross Compete.

Joga i pilates

Valja istaknuti i kolekciju Nike Studio osmišljenu za jogu i pilates, a u kojoj se svaki komad iz kolekcije kreće zajedno sa sportašicama dok se istežu i savijaju. Ključni komadi u najnovijoj kolekciji su Dual Sculpture majica dugih rukava i tajice, a njihov dizajn podjednako vodi računa o dobrom izgledu prilikom vježbe i osjećaju samopouzdanja.


VIŠE O TEMAMANikesportska odjećatenisicetrenirketenisice za trčanjeodjeća za jogusportske tenisice
Povezano