Nike i CLOT donose kultni Air Max 1 u novom ruhu

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 09.04.2021.

0

Foto: nike.com

Foto: nike.com

Novo ruho vječnih tenisica osmislio je Edison Chen, vodeći dizajner i osnivač branda CLOT koji je svoju prvu suradnju s Nikeom ostvario 2006. godine

Air Max 1, jedan od Nikeovih klasika koji traju već desetljećima, i koji u svakoj sezoni imaju što tražiti, ovog nam proljeća stiže u iznimno atraktivnom izdanju. Riječ je o kolaboraciji Nikea i branda CLOT, čija je prva zajednička suradnja uspješno odrađena još 2006. godine.
Novo ruho vječnih tenisica osmislio je Edison Chen, vodeći dizajner i osnivač branda CLOT. Tenisice dizajnerski spajaju najbolje od estetike Zapada i Istoka, kombinirajući Nikeove inovacije s filozofijom refleksne terapije stopala i točkama pritiska tradicionalne kineske medicine.
Nikeov klasik s potpisom CLOT-a tako se vraća nakon dugih petnaest godina, a - ako je suditi po prvim reakcijama (u Nikeovom shopu novi model je ekspresno rasprodan) - kolaboracija je pun pogodak.

Cijena tenisica inače iznosi 150 američkih dolara (oko 950 naših kuna).

VIŠE O TEMAMAtenisiceNikeCLOTženske tenisicesportske tenisiceNike Air Max 1Edison Chen
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se