Nike Air Force 1: Zlatne tenisice za savršen početak 2020. godine

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 16.12.2019.

0

Foto: Net-a-porter

Foto: Net-a-porter

Ove upečatljive tenisice izgledaju kao da su zaronile u tekuće zlato, i izvrsno će se uklopiti ne samo u dnevne nego čak i u večernje blagdanske stylinge

Iako smo opasno zagazili u period koji je po pravilu pod strogom vladavinom gležnjača i čizama, tenisice su i dalje mnogima broj jedan. Tome u prilog idu i iznenađujuće visoke temperature za ovo doba godine. Ne znamo hoće li nam zima pokazati zube, ali sad-zasad - tenisice su savršeno rješenje za topli i južinom obilježeni prosinac.
Druga polovica mjeseca u znaku je glamura i blagdanskog blještavila, a sportswear div Nike na taj izazov odgovara s nekoliko opasno dobrih prigodnih modela. Naš prijedlog svakako su kultne tenisice Air Force 1 u očaravajućem zlatnom izdanju!
Ove upečatljive tenisice izgledaju kao da su zaronile u tekuće zlato, i izvrsno će se uklopiti ne samo u dnevne nego čak i u večernje blagdanske stylinge.

Dostupne su i u online shopu Net-a-porter po cijeni od 168 američkih dolara (1.122 naših kuna). Biste li im i vi dali šansu?

VIŠE O TEMAMAtenisiceNikeženske tenisicezlatne tenisiceNike Air Force 1
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se