Nikad objavljene snimke 6. Seasplasha u live streamu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.10.2020.

0

6. Seasplash festival

6. Seasplash festival

U 2008. godini Seasplash se održao po 6. put i to na Monumentima u Puli kada je nastupilo preko 50 izvođača u četiri festivalska dana

Dok čekamo sljedeće ljeto i 19. izdanje Seasplash festivala koje će se održati od 15. do 18. srpnja na Martinskoj, ove "krizne" dane prebrodit ćemo s nikad objavljenim arhivskim snimkama sjajnih festivalskih nastupa.
U 2008. godini Seasplash se održao po 6. put i to na Monumentima u Puli kada je nastupilo preko 50 izvođača u četiri festivalska dana. Kroz sljedećih par tjedana premijerno ćemo gledati snimke koncerata i to kroz dva Seasplash streama, 28. listopada i 4. studenog. Video materijale je snimio Trip To Zion crew, koji je te godine radio live video projekcije na glavnoj pozornici.
U Stream pt. 1 u srijedu, 28. listopada, uživat ćemo u koncertu legendarnog roots-reggae vokala Prince Alla kojem je to bio prvi nastup na Seasplashu, i to uz pratnju Najavibes Banda. Ta godina ostat će u pamćenju i zbog prvog nastupa poznatih New York Ska Jazz Ensemblea u Hrvatskoj. Premijerno su te godine nastupile i domaće uzdanice ST!llness iz Hrvatske te Sopot iz Bosne i Hercegovine, te drugi nastup slovenskih Red Five Point Star koje također gledamo u srijedu.

Tjedan nakon toga, Stream pt. 2 donosi nam nastup jednog od najvećih britanskih dub actova - Vibronics, koji su tom prilikom ugostili na vokalima Parveza (Dub Factory) i Madu Messengera. Stream nam donosi i premijerni nastup slovenskog live dub benda Dubzilla te ska-reggae bend iz Francuske - Fizcus.

Stream pt. 1 gledajte ovdje.

VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliSeasplash Festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se