Nikad bolji Miss Sixty: 40 lookova jesen/zimu 2012/2013.

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 17.09.2012.

100

Kožne hlače, tople veste i kaputi, torbe sa zakovicama, seksepilne čizme... Donosimo vam vrlo dobru Miss Sixtyjevu kolekciju za jesen i zimu.

Ako još uvijek nemate modno rješenje za hladne jesensko-zimske dane, bez panike! Iz dana u dan pristižu nam maštovite ideje i prijedlozi najpoznatijih svjetskih brandova. Nakon što smo vas detaljno upoznali sa svim dimenzijama high street divova poput Zare, Manga i H&M-a, te otkrili tajne onih malo skupljih urbanih igrača, Diesela i Replaya, vrijeme je da vidimo i što nam to nudi Miss Sixty!

I novom kolekcijom ova modna kuća opravdava svoj nadimak - Miss Sexy! Kolekcija za jesen/zimu 2012/2013. uključuje cijelu paletu kvalitetnog i cool jeansa za sve dnevne i noćne prigode. Posebno nas veseli bogata ponuda udobnih, toplih i trendi kaputa, od diskretnih klasika do onog u žutoj boji, koji bi mogao biti must-have nadolazeće sezone. Tu su i zanimljive jakne, veste i kožne hlače, a notu ženstvenosti osiguravaju elegantne haljine i suknje. Kako biste zaokružili svoj zimski look, tu je cijela parada opakih cipela i čizama, uglavnom u znaku sjaja kvalitetne kože i bezvremenske crne boje, ali i razigrane torbice i torbe u rokerskom stilu, sa hiperpopularnim zakovicama, tople kape i otkačeni šeširi, sunčane naočale...

40 Miss Sixtyjevih lookova za novu sezonu pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAMiss Sixtytorbe sa zakovicamakožne hlačevestekaputilookbook




Povezano