New Yorker za jesen 2017. – pogledajte ključne komade!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 29.08.2017.

158

Prekrasni kaputi i topli pleteni komadi u hit-bojama nove sezone u kombinaciji sa cvjetnim haljinama i vrućim denimom samo su dio uzbudljive kolekcije brenda New Yorker za jesen/zimu 2017/2018.

Modnim kućama koje su nam otkrile skoro sve svoje karte za nadolazeću sezonu pridružio se i New Yorker. Popularni njemački high-street brand predstavio je najbolje komade iz kolekcije za jesen/zimu 2017/2018., a cijelu priču prate fantastična reklamna kampanja i inspirirajući lookbookovi mladenačkih linija Amisu i FB Sister.

I u ovoj se jesenskoj priči manje-više sve vrti oko onih temeljnih komada koji će nas štititi od kiše u sivim jesenskim danima te grijati u onim najhladnijim zimskim mjesecima. Bajkerske i bomber jakne su već svojevrsni klasici prijelaznih perioda, pa nije ništa novo da i ova kolekcija svoje polazišne točke ima upravo u njima. No, glavne zvijezde New Yorkerove jeseni su topli pleteni komadi i prekrasni kaputi u paleti ženstvenih i oku ugodnih boja, od najnježnijih nijansi ružičaste (proljeće se na određen način ponavlja, ili - preciznije - nastavlja!) do boje burgundije, koja će narednih mjeseci biti apsolutni hit.Kolekcija je upotpunjena čipkastim topovima, cvjetnim haljinama, superzavodljivim visokim čizmama i nezaobilaznim denim komadima, od poderanih traperica do traper suknji.

Ultimativne komade i kombinacije koje inspiriraju škicnite u galeriji fotografija, a svakako bacite oko i na video koji prati novu kolekciju.


VIŠE O TEMAMAkaputiNew Yorkerženski kaputijaknekožne jakneženske jaknedžemperibomber jakne
Povezano