'Nestvarna ljepotica' u hit kaputu iz Zare nova je zvijezda špice

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 09.12.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kaput od mješavine vune s pojasom savršeno se uklopio u crnu zimsku kombinaciju fashionistice koja je uljepšala prvu prosinačku subotnju špicu

I dalje uživamo u najboljim modnim plodovima s prve subotnje špice u prosincu, vidjeli smo dosta dobrih kombinacija koje na najbolji način otvaraju zimski dio sezone na najvećoj hrvatskoj modnoj pisti na otvorenom. Ovo je jedna od onih koje su 'zeleno svjetlo' dobile i na našem Instagram kanalu.
Ova ljepotica očarala vas je i beauty komponentom, prvenstveno savršenom kosom, i vrlo smislenom i odmjerenom modnom kombinacijom.
Odlučila se za vječni, nepogrešivi recept - crnu od glave do pete. Trendovske čizme na navlačenje tako su se našle u kombinaciji sa širokim crnim hlačama i kaputom od mješavine vune s pojasom koji je dio aktualne Zarine jesensko-zimske kolekcije. U Zarinim je trgovinama i dalje dostupan po cijeni od 999,90 kuna.

Foto: Zara

Foto: Zara

"Ovo se zove stil", "Djevojka je savršena od glave do pete", "Nestvarna ljepotica" - to su neki od komentara na Instagramu na ovaj look.


Sviđa li se i vama, što kažete na kaput?

VIŠE O TEMAMAkaputiZarastreet styleZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se