NEONation: Nova kampanja modnog dvojca Me and the machine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.07.2016.

36

Modni dvojac Me and the machine, iza kojeg stoje dizajneri Vanja Veselić i Berislav Kovačević, predstavlja kampanju za novu kolekciju pod nazivom NEONation.

Kolekciju odlikuju unisex, odvažni, ali nosivi komadi koji funkcioniraju od jutra do mraka te, za ovaj modni dvojac već prepoznatljivi minimalistički potpis. Raznolike komade, od kombinezona i crop topova pa sve do teških kaputa povezuju provučene skenijanse kao lajtmotiv kolekcije, a pleksiglas detalji sada su dobili sasvim novu ulogu – onu etikete, ili pak cijelog krojnog dijela.
Snažan koncept i kolekciju predstavili su revijom upravo ondje gdje su pronašli inspiraciju – na gradskim ulicama, mjestu susreta reklama, (umjetnog) svjetla i energije. Istu atmosferu dočarali su i kroz vizuale nove kampanje, za snimanje kojih su koristili projekcije umjetnika Dana Flavina i Douga Wheelera, te UV make-up i UV lampe.
"Veselimo se svakoj suradnji s ekipom s kojom radimo već niz godina, a to su fotograf Zvonimir Ferina i vizažistica Kasandra Draganić. Možemo reći da smo pronašli zajednički jezik i da nas uvijek u potpunosti shvate što želimo poručiti kolekcijom. Već nas čitaju k'o knjigu i uvijek odrade vrhunski posao" – objašnjavaju Vanja i Berislav. U ulozi modela našle su se Lucija Beden i Iva Gjopar, a za frizure je zaslužan salon Hairvetica.

VIŠE O TEMAMALucija BedenIva GjoparZvonimir FerinaKasandra Me and the machineVanja VeselićBerislav Kovačević
Povezano

Charlie design lookbookom bestselera slavi 30 godina

Najbolje kreacije Loredane Bahorić

Charlie design lookbookom bestselera slavi 30 godina


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se